Τοπικά

Προσλαμβάνονται δύο πλοηγοί και ένας κυβερνήτης πλοηγίδας από το Λιμεναρχείο Βόλου

limenarxeio-volou

Στην πρόσληψη δύο πλοηγών και ενός κυβερνήτη πλοηγίδας, με σύμβαση εργασίας οκτώ μηνών, προχωρά το Λιμεναρχείο Βόλου για τα λιμάνια του Βόλου και Στυλίδας – Αχλαδίου Φθιώτιδας. Οι πλοηγοί θα απασχοληθούν στην πλοήγηση στους λιμένες δικαιοδοσίας που περιλαμβάνονται στις περιοχές από Φανό Σέσκλου έως τον όρμο Αγριάς καθώς και στους λιμένες Στυλίδας, Τσιγγελίου Αλμυρού και Αχλαδίου Φθιώτιδας ενώ ο κυβερνήτης πλοηγίδας θα καλύψει έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες για διάστημα οχτώ μηνών.
Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να είναι εν ενεργεία ναυτικοί ή συνταξιούχοι του ΝΑΤ που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: να είναι υγιείς, να μη συντρέχουν σε βάρος τους κωλύματα διορισμού τους, να μην είναι φυγόποινοι ή φυγόδικοι, να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και να είναι γνώστες των περιοχών που θα εργαστούν. Ο κυβερνήτης πλοηγίδας, πρέπει να είναι κάτοχος πτυχίου κυβερνήτη ή ναυκλήρου.
Η κατάθεση των δικαιολογητικών και αιτήσεων θα πραγματοποιείται στο γραφείο Πλοηγικού Σταθμού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου (Κεντρική Προβλήτα λιμένα Βόλου 1ος όροφος, γραφείο Ναυτολογίας), καθημερινά εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9 ως 23 Μαρτίου 2016.
Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι για διευκρινίσεις μπορούν να απευθύνονται Στο Γραφείο Πλοηγικού Σταθμού Βόλου, τηλ. 24213 53819, 24213 53 830 και 24213 53 800.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το