Θ Plus

Πρόσκρουση Αγιου Βασίλη καθώς… παρέδιδε δώρα – Θεαματική πτώση

Ακόμη και η μαγεία των Χριστουγέννων δε θα μπορούσε να σώσει αυτό τον επίδοξο Άι Βασίλη από την ατυχή προσγείωση κατά τη διάρκεια ενός Skydiving το Σαββατοκύριακο στη Φλόριντα.

Ο Τζορτζ Κρόκους σχεδίαζε να κάνει μια θεαματική είσοδο σε ένα φιλανθρωπικό τουρνουά τένις στο Tampa Bay, κάνοντας skydiving, με σκοπό να δώσει μάλιστα ένα παιχνίδι – ξωτικό σε ένα 9χρονο κορίτσι.

Αλλά χωρίς την καθοδήγηση του Ρούντολφ και μιας έμπειρης ομάδας ταράνδων, ο Κρόκους, ντυμένος ως Άι Βασίλης, έπεσε πάνω σε ένα δέντρο και ένα φωτεινό σηματοδότη προτού τελικά προσγειωθεί στην παραλία.

Το 9χρονο κοριτσάκι είδε τη συντριβή και αργότερα βρήκε ένα σημείωμα από το ξωτικό που ονομάζεται Κριστόφ και που επισκέπτεται συχνά το σπίτι της κατά τη διάρκεια των διακοπών. Όπως έγραφε το σημείωμα: «Την ώρα που ετοιμαζόμασταν να προσγειωθούμε, αυτό το μεγάλο δέντρο ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μας».

Πάντως, ο επίδοξος Άι Βασίλης, που έσπασε το πόδι του, καλό θα ήταν την επόμενη φορά να δοκιμάσει να παραδώσει τα δώρα με ένα έλκηθρο.

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το