Τοπικά

Πρόσκληση για 6μηνη εθελοντική εργασία στην Ουγγαρία

 

Η ΚΕΚΠΑ -ΔΙΕΚ  σε συνεργασία με το Artemisszió Foundation υλοποιεί, το πρόγραμμα YEP που αφορά τις διμερείς ανταλλαγές εθελοντών και ψάχνει έναν εθελοντή/-τρια, ηλικίας 18 με 30 ετών, που να ενδιαφέρεται για το διαπολιτισμικό διάλογο και να θέλει να συμμετάσχει ενεργά σε ένα έργο με κοινωνικά μειονεκτούντες νέους, με σκοπό την καταπολέμηση της περιθωριοποίησης και των διακρίσεων.

Ειδικότερα, η οργάνωση Artemisszió Foundation ψάχνει για έναν εθελοντή, ηλικίας 18 με 30 ετών, που να ενδιαφέρεται για το διαπολιτισμικό διάλογο και να θέλει να συμμετάσχει ενεργά σε ένα έργο με κοινωνικά μειονεκτούντες νέους με σκοπό την καταπολέμηση της περιθωριοποίησης και των διακρίσεων.  Πρόκειται για πρόγραμμα εθελοντισμού 6 μηνών στη Βουδαπέστη από τον Μάρτιο του 2017.

Ο εθελοντής/ η εθελόντρια θα πρέπει να είναι σε θέση να συμμετάσχει ενεργά και να υποστηρίζει τον οργανισμό στον οποίο θα σταλεί στη Βουδαπέστη, σε καθημερινές δραστηριότητες, όπως στην οργάνωση εκδηλώσεων και συναφείς ενέργειες κοινωνικής ευαισθητοποίησης.
Πλαίσιο: Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης Erasmus+ 2014-20, Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία (European Voluntary Service)
Περισσότερες πληροφορίες: Panni στο e-mail [email protected] – από την Οργάνωση υποδοχής (Artemisszió Foundation Βουδαπέστη, Ουγγαρία)
και Λέλια Χορέμη στο e-mail [email protected] –από την οργάνωση αποστολής (ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ, Βόλος, Ελλάδα).

Στο πλαίσιο του ERASMUS + οι δαπάνες διατροφής, διαμονής, καθώς και τα έξοδα μετακίνησης καλύπτονται πλήρως από το πρόγραμμα. Παρέχεται μηνιαίο επίδομα, καθώς και ασφάλιση για το διάστημα παραμονής στη Βουδαπέστη.
Για να κάνεις αίτηση: Στείλε ένα βιογραφικό σου στα αγγλικά και ένα γράμμα Ενδιαφέροντος (motivation letter) στο e-mail: [email protected]
Προθεσμία αποστολής αιτήσεων: Μέσα Φεβρουαρίου 2017

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το