Τοπικά

Προσφυγές του Δήμου Βόλου κατά αποφάσεων επιβολής προστίμων από το Λιμεναρχείο

Στην άσκηση 15 προσφυγών κατά αποφάσεων επιβολής προστίμων από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, προχώρησε ο Δήμος Βόλου ως διάδοχος του Δήμου Νέας Αγχιάλου. Το θέμα απασχόλησε τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία έλαβε επίσης αποφάσεις για την προώθηση διαγωνισμών του Δήμου.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε το πρακτικό της αποσφράγισης ηλεκτρονικών υποφακέλων για την ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Βόλου έτους 2019. Αποφασίστηκε η αποδοχή των δικαιολογητικών συμμετοχής και του φακέλου τεχνικής προσφοράς του κ. Λάμπρου Λιάρου, για το σύνολο εκτέλεσης του έργου, που  έχει προϋπολογισμό 150.000,00€.

Επίσης, στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπή αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος η εταιρεία «Κυρίτσας Βασίλειος» για την εκμίσθωση μηχανημάτων στον Δήμο Βόλου. Πρόκειται για 4 τσαπάκια ερπυστριοφόρα, 370 χορτοκοπτικά γεωργικά μηχανήματα και 3 φορτωτές με αλυσίδες για την αντιμετώπιση θεομηνίας. Για τα παραπάνω μηχανήματα ο ανάδοχος θα λάβει το ποσό των 43.008,16 ευρώ. Τα μηχανήματα μισθώνονται για την κάλυψη των αναγκών των Διευθύνσεων Πρασίνου, Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας και Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου για δώδεκα μήνες.

Τέλος, αναδείχθηκαν δύο εταιρείες ως ανάδοχοι για την προμήθεια εξοπλισμού παιδικών χαρών. Πρόκειται για την εταιρεία «Τσιανάκας και ΣΙΑ ΕΕ.» και την εταιρεία «Ιωάννης Πιτταρας και ΣΙΑ ΕΕ.» που θα λάβουν 58.040 και 30.820 ευρώ αντίστοιχα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το