Αθλητισμός

Οι πρόσφυγες που αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Εντυπωσιασμένοι από την υποδοχή που τους επιφύλαξαν στον Πολύγυρο και από τον πρώτο τους αγώνα στην Αρση Βαρών ήταν οι 4 πρόσφυγες που αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Ραμαντά Ρότζερς μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και αναφέρθηκε στην… ιστορία της ζωής του, τις συνθήκες που συνάντησε στην Ελλάδα, αλλά και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αρσης Βαρών.

Μας αποκάλυψε ότι στην Σιέρα Λεόνε, από όπου κατάγεται, ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μέλος της εθνική ομάδας της χώρας του και ευελπιστεί να δοκιμάσει την τύχη του και στην Ελλάδα. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ηταν μία ωραία και πρωτόγνωρη εμπειρία. Ευχαριστηθήκαμε την παραμονή μας και διασκεδάσαμε».

Ο Ρότζερς είναι 10 μήνες στην Ελλάδα και ήδη μιλάει για τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας. «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο, όταν αναγκάζεσαι να αφήσεις την χώρα σου. Ολοι στην Ελλάδα μου έχουν συμπεριφερθεί πάρα πολύ καλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδικά χωριά SOS και το ινστιτούτο Πύρρος Δήμας που μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ».

Ο Ραμάντα Ρότζερς γνώρισε για πρώτη φορά την Αρση Βαρών στην Ελλάδα και την αγάπησε. «Η Αρση Βαρών με κάνει να νιώθω δυνατός. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το άθλημα, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ. Σου κάνει εξαιρετική φυσική κατάσταση. Γενικότερα αγαπάω τον αθλητισμό. Στην πατρίδα μου ήμουν διεθνής ποδοσφαιριστής και η Αρση Βαρών με κρατάει σε φόρμα».

Δεν έκρυψε, πάντως, ότι θέλει να κυνηγήσει το ποδοσφαιρικό του όνειρο: «Θα δοκιμαστώ το Δεκέμβριο από κάποιες ομάδες. Αγαπάω το ποδόσφαιρο και είναι η ζωή μου. Ελπίζω να καταφέρω να βρω μια ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το