Τοπικά

Προσφορά τροφίμων στις Άσπρες Πεταλούδες από τον Σύνδεσμο Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου

Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Νομού Μαγνησίας κατανοώντας τις δύσκολες στιγμές που περνούν σήμερα πολλές δομές φιλοξενίας και φροντίδας συμπολιτών, κινητοποιήθηκε, για ακόμα μία φορά, προσφέροντας μεγάλη ποσότητα τροφίμων προς ενίσχυση του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες», μέσω του οποίου υποστηρίζονται 50 παιδιά με σοβαρές ψυχικές αναπηρίες και σωματικές ιδιαιτερότητες.
Ο Σύνδεσμος επέλεξε και αγόρασε από τοπικό κατάστημα αρκετά προϊόντα τα οποία προσέφερε στο Ίδρυμα, δείχνοντας έτσι ότι η δράση του δεν περιορίζεται μόνο σε συνδικαλιστικό – διεκδικητικό επίπεδο, αλλά επεκτείνεται και στον κοινωνικό τομέα και δη της στήριξης και υποστήριξης Ιδρυμάτων, τα οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή χρήζουν της απόλυτης και καθοριστικής στήριξης μας.

Το Ίδρυμα, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020, οι εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Κ. Πελεκούδας, Ευ. Πλαστάρας, Ευ. Ιατρούδης, Δ. Αρβανίτης, Σ. Μπατάκας, Χ. Παπαγεωργίου και Ζωγραφιά Χριστοφή, και παρέδωσαν τα τρόφιμα. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου:

“Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο υποστηρίζει και αποδεικνύει έμπρακτα πως οι Σύλλογοι δεν υφίστανται μόνο για την υπεράσπιση των συμφερόντων των μελών τους και του κλάδου τους. Άλλωστε, ο Σύνδεσμος έχει υποστηρίξει και κατά το παρελθόν το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» προσφέροντας ένα σεβαστό ποσό για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.
Είναι χρέος όλων να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, με όποιο τρόπο μπορούμε και ως εκεί που έχουμε δυνατότητες, ειδικά ενόψει των πρωτόγνωρων στιγμών που βιώνουμε! Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πλήθος δομών και ανθρώπων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν τον δικό τους «αγώνα» καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και πρέπει να είμαστε κοντά τους, να είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές του έργου που επιτελούν!
Στοιχεία όπως η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο μας, η ενίσχυση των δομών, η υποστήριξη των αδυνάτων και η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελούν για εμάς βασικούς πυλώνες και στοιχεία τα οποία αδιαπραγμάτευτα και αταλάντευτα υποστηρίζουμε!
Το μήνυμα του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν.Μαγνησίας «Βάζουμε μπροστά το συμφέρον της κοινωνίας παράλληλα με αυτό της συντεχνίας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το