Τοπικά

Προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στην “Κιβωτό του Κόσμου” από επιχειρηματίες και το πολιτικό γραφείο της Ζέττας Μακρή

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Για πολλοστή φορά οι Βολιώτες απέδειξαν τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους αλλά και την εμπιστοσύνη τους στην Κιβωτό του Κόσμου. Οι συνεργάτες του πολιτικού γραφείου της Ζέττας Μακρή και τοπικές επιχειρήσεις συντονίστηκαν και βοήθησαν την ξεχωριστή αυτή προσπάθεια της Κιβωτού, που αποδεικνύει ότι αξίζει και την αγάπη και την εμπιστοσύνη.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στις τοπικές επιχειρήσεις, που, καίτοι σταθερά και αυτοβούλως βοηθούν την Κιβωτό, προθυμοποιήθηκαν να συνεισφέρουν εκ νέου: την οικογένεια Δημ. Μεντεκίδη, την οικογένεια Τσαούτου, τις επιχειρήσεις Καραγκούνη, την ΕΥΡΗΚΑ, τα καθαριστήρια 5 a sec, τα ζαχαροπλαστεία «Μελίνι» και «Μπάμπης», τα κρεοπωλεία Μυλωνά και την οικογένεια Τσίντρου.
«Ανταποκριθήκαμε στις δημόσιες εκκλήσεις του πατέρα Αντωνίου και η ανταπόκριση μας ικανοποίησε» δήλωσε η βουλευτής, «Οι Βολιώτες αναγνωρίζουν και προσφέρουν» τόνισε και «σήμερα αυτό είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το