Τοπικά

Προσφορά σχολικών ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου από Ενώσεις αστυνομικών 

Σχολικά είδη προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Δ.Ε.Α) και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας (Ε.Α.Υ.Μ), κίνηση που εκτός από ουσιαστικό έχει και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς καταδεικνύει έμπρακτη υποστήριξη προς τη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που λειτουργεί προς όφελος όσων συμπολιτών βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Α κ. Στέφανος Καρκάλης και ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Μ κ. Ανάργυρος Διχτάς, επισκέφθηκαν τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και, παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου Ευθ. Τζούνη, πρόσφεραν διάφορα σχολικά είδη, τα οποία παραδόθηκαν στους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου. Εκείνοι τους ενημέρωσαν για τον τρόπο λειτουργίας της Δομής και την προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων ενόψει και της νέας σχολικής χρονιάς και τους διαβεβαίωσαν πως τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται στη συνέχεια μοιράζονται σε παιδιά-μαθητές των ωφελούμενων οικογενειών.

«Οι θερμές ευχαριστίες μας στο πρόσωπό σας, καθώς και στο σύνολο των αστυνομικών υπαλλήλων του νομού μας, είναι ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης γι’ αυτή σας τη χειρονομία. Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και έντονων κοινωνικών δυσκολιών, η κάθε προσφορά είναι για εμάς πολύτιμη και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό! Με τη συμβολή των συμπολιτών μας και αρκετών επιχειρήσεων-αρωγών, συγκεντρώνονται σημαντικές ποσότητες σχολικών ειδών που αποτελούν απαραίτητα εφόδια για τους μαθητές που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κι Αλληλεγγύης, κος Ευθύμιος Τζούνης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου συνιστά Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία 2014-2020» και στηρίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών , για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2421055156, ή ακόμα και να το επισκεφθούν στη διεύθυνση: Κ.Κουρουνιώτη 20-Ολυμπιονίκη Αγνώντα, στην περιοχή Καραγατς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το