Τοπικά

Προσφορά πάνελ σκοποβολής στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Ένα πάνελ σκοποβολής παντός τύπου και διαμετρήματος πυρομαχικών φορητού οπλισμού, αξίας 15.000 ευρώ, προσέφερε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας η εταιρεία «SOUKOS ROBOTS ΑΒΕΕ» και για την προσφορά της αυτή η Αστυνομική Διεύθυνση πρόκειται να τιμήσει τον ιδιοκτήτη της Κων. Σούκο. Η σχετική τελετή επρόκειτο να γίνει σήμερα, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Πρόκειται για ένα οικολογικό αυτοκαθαριζόμενο πάνελ σκοποβολής παντός τύπου και διαμετρήματος πυρομαχικών φορητού οπλισμού.
Το εν λόγω σύστημα έχει επινοηθεί προκειμένου να χρησιμοποιείται σε πεδία βολής, όπου χρησιμοποιούνται αληθινά πυρά. Είναι η πρώτη εταιρεία, που παράγει ένα τέτοιο προϊόν για την ασφαλή και πραγματική εκπαίδευση των ανδρών της Αστυνομίας, του Στρατού, αλλά και των πολιτών.
Ποικίλα σενάρια εκπαίδευσης μπορεί να προγραμματιστούν στην επιφάνεια του πάνελ. Ο σχεδιασμός αυτού του συστήματος δεν επιτρέπει τον εξοστρακισμό των βολίδων και των θραυσμάτων, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την πλήρη σύνθλιψη της βολίδας, που εισάγεται σε αυτό από οποιαδήποτε γωνία πρόσκρουσης και από οποιαδήποτε απόσταση βολής, με αποτέλεσμα την αποτροπή διαφυγής των θραυσμάτων προς τα πίσω.
Το οικολογικό αυτοκαθαριζόμενο πάνελ σκοποβολής είναι αδιάτρητο και χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση σκοποβολής σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους, όπου χρησιμοποιούνται πραγματικά πυρά, επιτυγχάνοντας την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εξοστρακισμού των βολίδων. Τα υπολείμματα αποσύνθεσης που εισέρχονται εντός του πάνελ, συγκροτούνται και αποβάλλονται από το κάτω μέρος του, με αποτέλεσμα τον αυτοκαθαρισμό του.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πίνακας εξάσκησης σκοποβολής σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους, όπως σε σπίτια, γραφεία, πεδία βολής, καθώς επίσης και για την εκπαίδευση της αστυνομίας, του Στρατού, της Πολεμικής Αεροπορίας, του Ναυτικού και των ειδικών δυνάμεων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το