Τοπικά

Προσφορά αγάπης στην Εύβοια από τον Σύνδεσμο Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και στην Ενωτική Πρωτοβουλία Επιχειρηματιών

Ξεκίνησαν οι αποστολές βοήθειας του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Μαγνησίας και της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Επιχειρηματιών Μαγνησίας στις περιοχές της Εύβοιας που για 7η ημέρα μάχονται με τις φλόγες.

Πιο συγκεκριμένα, από τις πρώτες κιόλας στιγμές της της επέκτασης της πύρινης λαίλαπας σε κατοικημένες περιοχές, ο Πρόεδρος του ΣΕΗΜ Μαουσίδης Σεραφείμ, σε συνεργασία με την Ομάδα Επιχειρηματιών, απέστειλε στην Εύβοια δύο (2) παλέτες νερά, πέντε (5) κιβώτια συσκευασμένα τρόφιμα, πέντε (5) τσουβάλια σκυλοτροφή και άλλα πέντε (5) γατοτροφή. Τα είδη πρώτης ανάγκης διανεμήθηκαν στο Ψαροπούλι και τα γύρω χωριά σε κατοίκους που παρέμειναν στις οικίες τους και πολεμούσαν τη φωτιά με ίδια μέσα. Μάλιστα, λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης και τις δυσκολίας συντονισμού οργανωμένων παραδόσεων καθώς, κάθε λεπτό η απειλή της φωτιάς άλλαζε μέτωπο, χρησιμοποιήθηκε για τη διανομή αγροτικό όχημα της περιοχής το οποίο, πόρτα πόρτα παρέδιδε τα πακέτα βοήθειας και η αγάπη και η ευγνωμοσύνη του κόσμου ήταν απερίγραπτη.

“Σεβόμενοι την αγωνία αλλά και τον αγώνα που έδιναν εκείνη την ώρα οι κάτοικοι με όσα αποθέματα δύναμης τους απέμεναν, να σώσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους, δε βγάλαμε φωτογραφίες από τις παραδόσεις.
Η βοήθεια στους συνανθρώπους μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, συλλέγοντας και αποστέλλοντας αυτή την ώρα υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό στις ομάδες που επιχειρούν ακόμη στις πληγείσες περιοχές. Η αλληλεγγύη και η προσφορά στους συμπολίτες μας, που βιώνουν ασύλληπτες στιγμές τραγωδίας, είναι το κύριο μέλημά μας και το επιχειρείν θα πρέπει να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο, για μία ακόμη φορά, έμπρακτα, όχι μόνο σήμερα, αλλά και την επόμενη μέρα, στις ζωές των ανθρώπων αυτών που άλλαξαν δραματικά μέσα σε λίγα μόλις λεπτά” τονίζουν σε κοινή ανακοίνωσή τους ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και η Ενωτική Πρωτοβουλία Επιχειρηματιών

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το