Τοπικά

Προσφορά 150 βιβλίων από τον Εσταυρωμένο σε Γυμνάσια και Λύκεια της Μαγνησίας

Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, κατέθεσε προς το Δ.Σ. του “Εσταυρωμένου” αίτημα χορήγησης ποσότητας αντιτύπων και των δύο βιβλίων του παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου . Στην επιστολή του κ. Σαβελίδη, προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σημειώνονται τα εξής:

“Κατόπιν προσεκτικής ανάγνωσης των βιβλίων «Το χαμογελαστό μουστάκι» και «Οι… ηττημένοι της ζωής» του συγγραφέα πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Β. Μπατάκα, διαπιστώνουμε ότι όχι απλώς συνάδουν αλλά και προάγουν σπουδαίες αξίες της εκπαίδευσης, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ισότητα μεταξύ των ανθρώπων και ο σεβασμός της διαφορετικότητας. Επιπλέον προάγουν πανανθρώπινες αξίες, όπως η αλληλεγγύη, η αλληλοκατανόηση και γενικότερα ο ανθρωπισμός, ενώ μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και πολιτιστικής έκφρασης, ειδικά για τις θεατρικές ομάδες των σχολικών μας μονάδων. Για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι θα ήταν ωφέλιμο για του μαθητές μας, τα παραπάνω βιβλία να κοσμήσουν τις σχολικές βιβλιοθήκες των 74 σχολικών μονάδων της αρμοδιότητας μας, αλλά και της βιβλιοθήκης του κτιρίου διοίκησης της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας.

Για τους παραπάνω λόγους, παρακαλούμε για τις ενέργειες σας για τη χορήγηση 75 αντιτύπων των βιβλίων «Το χαμογελαστό μουστάκι» και «Οι…ηττημένοι της ζωής» (εκδόσεις Ο “Εσταυρωμένος”) του συγγραφέα πρωτοπρεσβυτέρου Θεόδωρου Β. Μπατάκα”

Το Δ.Σ. του “Εσταυρωμένου” κινητοποιήθηκε άμεσα, παραδίδοντας σήμερα στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας 150 βιβλία, αξίας 750 ευρώ,  για να διανεμηθούν υπηρεσιακώς σ’ όλες τις σχολικές μονάδες της περιοχής.  Είναι μια ευγενική προσφορά του “Ε” στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Νομού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το