Αθλητισμός

Προσφεύγει στο Διαιτητικό ο Ολυμπιακός Βόλου και άλλες ΠΑΕ της SL2

Στον Ολυμπιακό Βόλου ανακλήθηκαν από την ΕΠΟ επτά δελτία ποδοσφαιριστών, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Παράλληλα, θα μείνουν άνεργοι παίκτες, καθώς δεν μπορούν να αγωνιστούν σε κάποια άλλη επαγγελματική ομάδα, από τη στιγμή που οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί.

Εφόσον ισχύσει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και δεν καταφέρουν οι θιγόμενες ομάδες να την ανατρέψουν, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, όσον αφορά το ρόστερ. Κι αυτό, καθώς θα στερηθεί των υπηρεσιών ορισμένων βασικών ποδοσφαιριστών, θα υπάρξουν κενά σε ορισμένες θέσεις κι αυτά δεν μπορούν να καλυφθούν πριν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μέχρι τότε, θα πρέπει η ομάδα να δώσει, βάσει του προγράμματος που έχει καταρτιστεί από τη Σούπερ Λιγκ 2, 11 παιχνίδια, αν το πρωτάθλημα αρχίσει στις 17/10. Θα πρέπει να τονίσουμε, πως στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα ισχύει κανονικά ο περιορισμός στις μεταγραφές για τις μη αδειοδοτούμενες ομάδες. Θα μπορούν, δηλαδή, να αποκτήσουν Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 25 ετών και ξένους κάτω των 23 ετών.

Πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς και ορισμένες άλλες ΠΑΕ από αυτές που θίγονται από την απόφαση να ανακληθούν δελτία ποδοσφαιριστών, αναμένεται να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης, ενώ σκέφτονται και την προσφυγή στα αστικά δικαστήρια, καθώς αυτές οι ομάδες υπέστησαν οικονομική ζημιά.

Αναμένεται μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό κατά την περίοδο της προετοιμασίας και ακόμη δεν γνωρίζει οριστικά, με ποιους παίκτες θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Σε όλα αυτά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη, πως ο φετινός Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα, με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του, που προσπαθούν να «δέσουν» μεταξύ τους, μέσα από τα προβλήματα και τις αντιξοότητες που παρουσιάζονται καθημερινά.

Η εβδομάδα που αρχίζει αύριο θα είναι κρίσιμη για τον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να προσπαθεί για το καλύτερο για την ομάδα, ελπίζοντας πως στο τέλος θα ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το