Τοπικά

Πρόσφεραν μέλι σε νοσηλευόμενους, γιατρούς και νοσηλευτές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Σε μια απλή, γεμάτη νόημα και ανθρωπιά πράξη, προχώρησαν οι τοπικοί σύλλογοι Λάρισας, Βόλου, Καρδίτσας και Τρικάλων, του Ελληνικού Αντιρευματικού Αγώνα ΕΛΕΑΝΑ μοιράζοντας αναμνηστικά δώρα στους νοσηλευόμενους, νοσηλευτές και θεράποντες γιατρούς της Κλινικής Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (Ρευματολογικής Κλινικής) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και της γειτνιάζουσας Γαστρεντερολογικής Κλινικής. Τα αναμνηστικά δώρα ήταν ζωγραφισμένα βαζάκια μελιού που παράχθηκε από τοπικά μελίσσια.

“Γνωρίζοντας πολύ καλά τον πόνο, την αγωνία και τη μοναξιά των νοσηλευομένων πήραμε την πρωτοβουλία να τους επισκεφτούμε αυτές τις άγιες μέρες, να ακούσουμε τους προβληματισμούς τους και να τους μοιράσουμε ένα αναμνηστικό δωράκι φτιαγμένο από εμάς δείχνοντάς τους ότι τους σκεφτόμαστε και αγωνιζόμαστε γι’ αυτούς.
Το ίδιο δωράκι μοιράσαμε στον κ. Δ. Μπόγδανο, Διευθυντή της Κλινικής Ρευματολογίας και κλινικής Ανοσολογίας τους συνεργάτες του και το νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής το έργο των οποίων στηρίζουμε ολόψυχα” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι τοπικοί σύλλογοι.

Οι εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων της Ε.Λ.Ε.Α.Ν.Α. (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα) με τον κ. Δ. Μπόγδανο, Διευθυντή της Κλινικής Ρευματολογίας και κλινικής Ανοσολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το