Τοπικά

Πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης στην Κιβωτό του Κόσμου

Στο πλαίσιο δράσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες , η υπεύθυνη της δομής του ΚΗΦΗ Αγριάς Ρήγα Ασημένια και η κοινωνική λειτουργός του Ξενώνα Αστέγων Βόλου Γρίβα Συνοδή συναντήθηκαν μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για κοινωφελή σκοπό στο Πορφυρογένειο Ιδρυμα Αγριάς την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, προκειμένου να γίνει η παράδοση τροφίμων και ειδών καθημερινής διαβίωσης που συγκεντρώθηκαν από το ΚΗΦΗ και άλλους φορείς της Αγριάς. Η κ. Ρήγα υπέγραψε το σχετικό έγγραφο αποδοχής της προσφοράς του Ξενώνα Αστέγων και έγινε ευχαριστήριο δημοσίευμα στον τύπο.

Η δομή ανήκει στην ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ και είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Tαμείο στο πλαίσιο του Eπιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και Αξιοποίηση Ικανοτήτων Ανθρώπινου Δυναμικού -Ενεργός Κοινωνική Ενσωμάτωση».
Στη συνέχεια την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παράδοση των προσφορών ειδών πρώτης ανάγκης στην κοινωνική λειτουργός της Κιβωτού του Κόσμου Ευανθία Καραβοσιάνη, όπου φιλοξενούνται 28 αγόρια έως 18 ετών μετά από εισαγγελική παρέμβαση. Ζουν όλοι μαζί σαν μια οικογένεια και πατέρας των παιδιών είναι ο πατήρ Αντώνιος . Η κ. Καραβοσιάνη ευχαρίστησε για την γενναιόδωρη προσφορά και τα παιδιά παρέλαβαν τα πακέτα αγάπης με χαρά και συγκίνηση.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το