Τοπικά

Προσδιορίστηκε η δίκη εκπαιδευτικών για την υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου

Για τις 12 Μαΐου 2017 προσδιορίστηκε η δίκη των εκπαιδευτικών δημοτικού σχολείου του Βόλου, που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου μαθητή.
Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου αναμένεται να καθίσουν δέκα εκπαιδευτικοί του σχολείου, όπου φοιτούσε ο φερόμενος ως κακοποιηθείς μαθητής, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο με ενδεχόμενο δόλο. Οι διώξεις είναι σε βαθμό πλημμελήματος.
Σχετικές ποινικές διώξεις έχει ασκήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου.
Σημειώνεται ότι διώξεις έχουν ασκηθεί και εναντίον των τριών πατεράδων γονέων των τριών μαθητών, που φέρονται ότι κακοποίησαν τον συμμαθητή τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και είναι και αυτές σε βαθμό πλημμελήματος.
Η υπόθεση είχε συνταράξει το πανελλήνιο τον περασμένο Οκτώβριο, όπως την είχαν καταγγείλει οι ίδιοι οι γονείς του μαθητή της Δ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Ο ανήλικος που φέρεται να είχε κακοποιηθεί, ήταν 10 ετών και φέρεται να δέχθηκε τη σεξουαλική κακοποίηση μέσα στο σχολείο από δύο αγόρια κι ένα κορίτσι της Στ’ τάξης του Δημοτικού, 12 ετών το καθένα. Τόσο το φερόμενο ως θύμα, όσο και οι συμμαθητές του, που φέρονται ότι το κακοποίησαν, είναι Ελληνόπουλα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το