Αθλητισμός

Προς Ολλανδία ο Τάσος Δουβίκας

Το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας δίνει αύριο Σάββατο ο Βόλος, για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό στις 19.30 τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 4η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, με στόχο να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του.

Οι «κυανέρυθροι» είναι αήττητοι στα πλέι άουτ (μία νίκη και δύο ισοπαλίες), ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος με 34 βαθμούς βρίσκεται τέσσερις πόντους πίσω από τον Βόλο στη βαθμολογία, έχει να επιδείξει στα πλέι άουτ δύο ήττες και μία νίκη.

Αναμένεται, πάντως, ένα ανοιχτό παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν χωρίς σκοπιμότητα, με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, βελτιώνοντας τα στατιστικά τους στο πρωτάθλημα.

Όπως έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ο Άνχελ Λόπεθ, ο Βόλος είναι μια ομάδα που σε κάθε παιχνίδι μπαίνει στο γήπεδο όχι για να μην χάσει, αλλά για να κερδίσει. Αυτή την επιθετική φιλοσοφία την έχει δείξει η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια φέτος, το ίδιο θα κάνει και στα υπόλοιπα ματς των πλέι άουτ, μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Από την πλευρά του και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι φύσει επιθετική ομάδα, έχει τη ίδια αγωνιστική φιλοσοφία με τον Βόλο και δεν είναι καθόλου τυχαία η πορεία του στο πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, με δηλώσεις του ο Αχιλλέας Μπέος, έχει προκύψει εμπόδιο στη μετακίνηση του Τάσου Δουβίκα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο νεαρός επιθετικός επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ουτρέχτη. Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την περίπτωση του νεαρού φορ δείχνοντας ότι το θέμα κολλάει στην αδυναμία του ΠΑΟΚ να πείσει τον παίκτη: «Είχα δεσμευτεί και είχα δώσει το λόγο μου. Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο. Όμως, δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ υπογράφω με τον ΠΑΟΚ επίσημα και αύριο, γιατί δεσμεύτηκα ότι στην Ελλάδα ο Δουβίκας πάει μόνο ΠΑΟΚ. Αν ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκει τα επιχειρήματα να πείσει τον Δουβίκα, δεν θα χρεωθώ εγώ κάτι. Και εγώ πιέζω και αντιδρώ. Δεν μπορώ να στερήσω τη δυνατότητα σε έναν 20χρονο, αν οι υπεύθυνοι δεν μπορούν να τον πείσουν, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα.

Εγώ όταν μίλησα μαζί του, μου είπε πρόεδρε εγώ θέλω να δοκιμαστώ στο εξωτερικό. Έχω δεσμευτεί στον ΠΑΟΚ. Το μπαλάκι είναι εκεί. Τους έβαλα την μπάλα στο πέναλτι, αν δεν μπορούν να το χτυπήσουν, δεν φταίω εγώ. Θα τον πιέσω. Είναι άδικο το μεγάλο αυτό ταλέντο να μην παίξει στον ΠΑΟΚ και μετά να πάει στο εξωτερικό. Τέτοιο σέντερ φορ στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Είναι το πουλέν μου.

Για το ενδεχόμενο να άλλαξε γνώμη ο ΠΑΟΚ, τόνισε: «Μπορεί από τη στιγμή που έφεραν τον Κινέζο και τον Μπαμπά, να αποφάσισαν ότι δεν τον θέλουν. Ας το πουν δημόσια όμως. Θεωρώ, ότι ο ΠΑΟΚ τον θέλει αλλά δεν ξέρω που κολλάει το θέμα. Εύχομαι να πάει στον ΠΑΟΚ. Μπορώ να το καθυστερήσω, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να στερήσω την καριέρα του μικρού. Υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό για τον Δουβίκα».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η Ουκρανία ισχυρίζεται ότι ανατίναξε σιδηροδρομική γραμμή στη… Σιβηρία

Σαμποτάζ μέσα σε ρωσικό έδαφος και μάλιστα πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα από το μέτωπο ισχυρίζεται ότι…

1 Δεκεμβρίου 2023

Ακρίβεια: Η Ελλάδα κάνει πρωταθλητισμό στον πληθωρισμό τροφίμων – Το στοίχημα για τα Χριστούγεννα

Η Ελλάδα συνεχίζει να κάνει πρωταθλητισμό στην ακρίβεια παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τα…

1 Δεκεμβρίου 2023

«Αριστερά Μπροστά»: Το πιθανότερο όνομα για το νέο κόμμα Χαρίτση-Αχτσιόγλου

«Αριστερά Μπροστά». Στο όνομα αυτό για το νέο κόμμα που προέκυψε από τη διάσπαση του…

1 Δεκεμβρίου 2023

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στα σχολεία τους

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που…

1 Δεκεμβρίου 2023

e-ΕΦΚΑ: Έρχονται ενιαίες παροχές για όλους τους ασφαλισμένους

Υπό κατάρτιση είναι ο νέος ενιαίος κανονισμός παροχών σε χρήμα του e–ΕΦΚΑ, με στόχο την…

1 Δεκεμβρίου 2023

«Ντρέπομαι πάρα πολύ» – Τι λέει μαθήτρια που είδε συμμαθητές της να διακινούν ψεύτικες γυμνές της φωτογραφίες

«Είναι πολύ άβολο. Ξέρω ότι την έχουν δει πολλά άτομα και ντρέπομαι πάρα πολύ για…

1 Δεκεμβρίου 2023