Αθλητισμός

Προς αναβολή το παιχνίδι ΑΕΛ-ΑΕΚ

Προς αναβολή οδεύει το παιχνίδι ΑΕΛ-ΆΕΚ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα (14/2) στις 17:15 (NS2HD), στο στάδιο «Αλκαζάρ», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ πάντως εξηγεί πως είναι σε θέση να εγγυηθεί τη διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ αύριο Δευτέρα (15/2) την ίδια ώρα (17:15), διαθέτοντας τα μέσα και το προσωπικό ώστε να καθαρίσει τον αγωνιστικό χώρο.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ βρίσκεται κανονικά στο γήπεδο και περιμένει απόφαση διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, μπορούμε να εγγυηθούμε, λόγω του ότι διαθέτουμε τα απαραίτητα μέσα και τους ανθρώπους, το γήπεδο μας να είναι έτοιμο για να διεξαχθεί ο αγώνας μας απέναντι στην ΠΑΕ ΑΕΚ αύριο 15/2/2021 το απόγευμα και ώρα 17:15, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση των διαιτητών και της διοργανώτριας αρχής, θα είναι παράνομη και δεν θα είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτή από εμάς και επιφυλασσόμενα να προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα.

Ο διαιτητής, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, αφού επιθεωρήσει το γήπεδο, το οποίο πράγματι αυτή την στιγμή είναι ακατάλληλο, να ορίσει ως ημέρα και ώρα έναρξης του αγώνα την αυριανή αντίστοιχα και δεν μπορεί να πάρει καμία άλλη απόφαση.

Το ίδιο πρέπει να κάνει και η διοργανώτρια αρχή.

Ήδη η χιονόπτωση έχει σταματήσει και η ΕΜΥ προβλέπει για αύριο μία ιδιαίτερη καλή ημέρα για την Λάρισα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το