Αθλητισμός

Προπονητής της Νίκης Βόλου ο Στάικος Βεργέτης

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Στάικο Βεργέτη, ο οποίος και αναλαμβάνει άμεσα την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Μετά το «διαζύγιο» με τον Ισαάκ Χοβέ, οι διοικούντες τη Νίκη αναζήτησαν άμεσα τον νέο προπονητή της ομάδας. Ο Στάικος Βεργέτης θεωρήθηκε ως ο ιδανικός για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και να ηγηθεί της προσπάθειας για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.
Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης ήρθε σε επαφή μαζί του και του κατέθεσε μία άκρως δελεαστική πρόταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δείχνει έτοιμος να πει το «ναι», αλλά έχει έναν ενδοιασμό λόγω της κατηγορίας μια και η φετινή Φούτμπολ Λιγκ αποτελεί το τρίτο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενδεχομένως να περιμένει και κάποια πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και γι’ αυτό ζήτησε να απαντήσει σήμερα.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Κώστα Γρηγοριάδη. Ατομικό πρόγραμμα έκανε μόνο ο Κώστας Κυριακίδης. Το θετικό είναι πως ο Αλεχάνδρο Κρουθ γυμνάστηκε κανονικά και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Διαγόρα στη Ρόδο, όπως φυσικά και ο Ροχάνο που εξέτισε την ποινή του. Φυσικά, απών θα είναι ο Μπαλάφας, αφού του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών

Διαιτητής στη Ρόδο ο Αγγελάκης
Ο Άγγελος Αγγελάκης της ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τον αγώνα της Νίκης στη Ρόδο με αντίπαλο τον τοπικό Διαγόρα. Βοηθοί του θα είναι οι Αργύρης Ντάβελας και Αναστάσιος Φράγιος, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μάριος Ωραιόπουλος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Χρέη παρατηρητή διαιτησίας ανατέθηκαν στον Χαράλαμπο Μοιραδωράκη της ΕΠΣ Πειραιώς.
Ο κ. Αγγελάκης είναι 35 ετών και «σφυρίζει» στις Εθνικές κατηγορίες από τη σεζόν 2008-09. Έχει διαιτητεύσει έναν αγώνα Σούπερ Λιγκ, 39 της Β’ και 35 της Γ’ κατηγορίας.
Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι δεν ξυπνά ευχάριστες μνήμες στους φίλους της Νίκης, αφού διαιτήτευσε πέρυσι τον δεύτερο αγώνα των μπαράζ ανόδου με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, όπου οι «κυανόλευκοι» έχασαν 2-0. Επίσης, ήταν ο διαιτητής της βαριάς ήττας της Νίκης στη Βέροια με 4-0 τη σεζόν 2009-10. Τουλάχιστον έχει και ένα θετικό αποτέλεσμα με αυτόν ως διαιτητή η Νίκη, δηλαδή τη «λευκή» ισοπαλία με τον Εργοτέλη στην Κρήτη την περίοδο 2012-13.

Ευχαριστεί τον κόσμο η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης
Τον κόσμο για την παρουσία του στο κλειστό Ν. Ιωνίας για τον αγώνα με τον ΣΚ Ιωάννινα ευχαριστεί η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης. Η ανακοίνωση:
«Παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα στο παρκέ η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει (85-74) σε ένα ντέρμπι απέναντι στην πολύ δυνατή και μέχρι πρότινος πρωτοπόρο ομάδα του Σ.Κ. Ιωάννινα. Οι καλαθοσφαιριστές της Νίκης Βόλου έπαιξαν πολύ παθιασμένο και όμορφο μπάσκετ και έφτασαν να προηγηθούν μέχρι και με 17 πόντους στα μέσα της τρίτης περιόδου, παρά το ψυχρό ξεκίνημα που βρήκε την ομάδα μας πίσω στο σκορ με 19-24 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τον υπέροχο κόσμο μας που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, συγχαίρουμε την πολύ καλή ομάδα του Σ.Κ. Ιωάννινα για την αγωνιστικότητα της και το μπάσκετ που έπαιξε και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Δυστυχώς το διαιτητικό δίδυμο απεδείχθη κατώτερο των περιστάσεων και με τις αποφάσεις του λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα ένα παιχνίδι με πολύ ωραίο μπάσκετ, σε ένα απόγευμα που ήταν πραγματική γιορτή. Σαν Δ.Ε. έχουμε δείξει ότι σπανίως ασχολούμαστε με την διαιτησία και πραγματικά ευχόμαστε να είναι αυτή η τελευταία φορά που το κάνουμε».

Εσωτερικοί αγώνες τριάθλου
Για ακόμη μία χρονιά το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» διοργανώνει εσωτερικούς αγώνες τριάθλου για τους αθλητές και τις αθλήτριες των ακαδημιών του. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, στις 9 το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Στους αγώνες θα λάβουν μέρος περίπου 300 αθλητές των ακαδημιών του τμήματος στίβου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δρομικό αγώνισμα, μήκος και μπαλάκι. Οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στα παραπάνω αγωνίσματα και να δείξουν τη σπουδαία δουλειά που επιτελείται στο τμήμα.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ίδρυμα Χατζηγάκη: Αποστολές σε 22 Πλημμυροπαθή Σχολεία και Κοινωνικά Παντοπωλεία στην Θεσσαλία

Το Ίδρυμα Χατζηγάκη στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας στήριξης των πληγέντων στην Θεσσαλία, διενεργεί από…

7 Δεκεμβρίου 2023

Παύλος: Η ανάρτησή του μετά τη χειρουργική επέμβαση στο μάτι

Πριν από κάποιες ημέρες η Μαρί Σαντάλ είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του Παύλου ο οποίος…

7 Δεκεμβρίου 2023

Έτρεξε μόνος του γιατί οι αντίπαλοι του αποχώρησαν λόγω… ντόπινγκ κοντρόλ και βρέθηκε θετικός! Απίθανη ιστορία που μοι

Τον περασμένο Σεπτέμβριο στο στάδιο «Jawaharlal Nehru Stadium» στο Νέο Δελχί της Ινδίας φιλοξενήθηκε το…

7 Δεκεμβρίου 2023

Μαθήτριες του ΓΕΛ Αργαλαστής στην Τουρκιά στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus

Το ΓΕΛ Αργαλαστής στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus ξεκίνησε το πρώτο…

7 Δεκεμβρίου 2023

Χαμός στο 4ο ντιμπέιτ των υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων – «Φαφλατά», «φασίστρια», «Βόλντεμορτ»

Για τον πρώην κυβερνήτη του Νιου Τζέρσι Κρις Κρίστι, ο Βίβεκ Ραμασουάμι είναι ο «πιο…

7 Δεκεμβρίου 2023

Δεύτερη εκδήλωση της Σχολής Γονέων Βόλου

Η 2η εκδήλωση της Σχολής Γονέων Βόλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10/12, στις 11π.μ., στο…

7 Δεκεμβρίου 2023