Αθλητισμός

Προπονητική ημερίδα στο σπορ καράτε στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Βόλου «Πήγασος»

Στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Βόλου «Πήγασος» πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου προπονητική-αγωνιστική ημερίδα sport karate για μικρούς και μεγάλους αθλητές. Το υγειονομικό πρωτόκολλο που τηρήθηκε ήταν αυστηρά αυτό που ορίζει η ελληνική πολιτεία.

Όλοι οι αθλητές είχαν την δυνατότητα να κατανοήσουν και να αγωνιστούν υπό την καθοδήγηση της προέδρου διαιτησίας της ελληνικής οργάνωσης shidokan (E.O.S) shihan Αϊστρατή Γεωργία που ήταν η βασική διαιτητής της ημερίδας.

Το Δ.Σ του συλλόγου και η Ελληνική οργάνωση shidokan θέλουν να ευχαριστήσουν:

Τον Α.Σ «Αετός» Αγριάς και τους προπονητές του Άστλη Αλέξανδρο και Άστλη Διονυσία για την στήριξη και την συμμετοχή τους, τον γιατρό των αγώνων Dr Γιασλακιώτη Βασίλειο, την επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α) για την βοήθεια στην ιατρική κάλυψη της διοργάνωσης και την προπονητική ομάδα του Πήγασου: sensei Κατσούρας Δημήτριος, sempai Μπεχλιβάνη Αδαμαντία, sempai Τόπας Απόστολος, sempai Βασίλης Μιχάλης.

Οι αθλητές που συμμετείχαν με την σειρά που αγωνίστηκαν ήταν οι: Καλαφατάκη Στυλιανή, Παπουτσής Γεώργιος, Κανέλλος Ιωάννης, Μακρόπουλος Δημήτριος, Παζαρά Όλγα-Μαρία, Μπρούγκα Ρομίνα, Λουκίδη Αναστασία, Παζαράς Χρήστος, Σουντουλουμάκης Ιωάννης, Κεραμάς Κωνσταντίνος-Μάριος, Τσάλης Ιωάννης, Ζεϊμπέκης Δημήτριος, Ζεϊμπέκης Στέργιος, Τριανταφύλλου Σωτήριος, Μπίλλιας Ανδρέας, Κεραμά Φωτεινή, Καραμαρλής Γεώργιος, Τσάλη Άννη, Φουρκαλά Αργυρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το