Αθλητισμός

Προπονητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσουν το FCB Escola Camp

ακαδημιες
Προπονητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακός Βόλου 1937, θα παρακολουθήσουν το FCB Escola Camp που θα διεξαχθεί στο Βόλο από τις 8 έως και τις 12 Αυγούστου 2016.
Πρόκειται για το επίσημο καλοκαιρινό camp της FC Barcelona, το οποίο θα λάβει χώρα σε πέντε ελληνικές πόλεις, μεταξύ των οποίων και ο Βόλος.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Ολυμπιακού, «είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους προπονητές της Ακαδημίας , υπό την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κι επικεφαλής των Ακαδημιών κ. Ανδρέα Μπονόβα, να δουν, να μάθουν και να πληροφορηθούν σύγχρονες τεχνικές στο πεδίο της προπονητικής. Στο εν λόγω camp θα συμμετάσχουν και παιδιά που ανήκουν στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937».
Οι προπονητές της Ακαδημίας που θα παρακολουθήσουν το camp είναι οι: Αγραφιώτης Φώτης, Δενελάβας Νίκος, Καψιώτης Χρήστος, Σαρρηγιάννης Γιώργος, Κυριαζής Γιώργος, Σιαμέτης Στέργιος, Καραγιάννης Γιώργος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γεώργογλου Σταύρος.
Στόχος τόσο του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937 όσο και της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου είναι να δοθεί έμφαση στα νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του αθλητισμού και φυσικά το μέλλον της ομάδας.
Σημειώνεται, τέλος, πως στις 3 Σεπτεμβρίου ξεκινά η λειτουργία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, που εδρεύει στην Άλλη Μεριά, με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το