Αθλητισμός

Οι προπονητές ποδοσφαίρου Μαγνησίας έκοψαν την πίτα τους

Σε μία πολύ ωραία εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο «Παρκ» ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας (ΣΠΠΜ) έκοψε την βασιλόπιτά του. Σε αυτή την ετήσια εκδήλωση το «παρών» έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου και πολλοί προπονητές, ενώ την ΕΠΣ Θεσσαλίας εκπροσώπησαν ο πρόεδρός της Περικλής Λασκαράκης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Δημήτρης Λαμπρογιώργος και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας Γιάννης Κουζάκης.

Η διοίκηση του ΣΠΠΜ τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τους προπονητές, που είναι και μέλη του Συνδέσμου, οι οποίοι την περσινή αγωνιστική περίοδο οδήγησαν τις ομάδες τους στην κατάκτηση πρωταθλημάτων ή σε ανόδους σε παραπάνω κατηγορία.


Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν ο Σάκης Τσιώλης για την άνοδο της ΑΕΛ στη Σούπερ Λιγκ, ο Γιάννης Φασουράκης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ με τον Ηρακλή Βόλου, ο Βαγγέλης Τάχος που με την Ακρόπολη πήρε τον τίτλο της Β’ ΕΠΣΘ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Σέσκλου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της αήττητη. Τέλος, βραβεύτηκε και ο Γιώργος Γάτος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 8ο όμιλο του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων με τη μικτή της ΕΠΣΘ και για την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ως προπονητής περιφέρειας.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο προπονητής του Διαγόρα Στεφανοβικείου Μιχάλης Βαγγόπουλος, που βρήκε το φλουρί το οποίο αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό. Επίσης, κληρώθηκε και μία φόρμα προπονητή, προσφορά του Σάκη Τσιώλη, την οποία κέρδισε ο τεχνικός του Πρωτεσιλάου Μιχάλης Ανδρωνάς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το