Αθλητισμός

Προπόνηση αντί για φιλικού για Ολυμπιακό Βόλου

Δυνατό τεστ θα έδινε σήμερα ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Αναγέννηση, ομάδα που θα συναντήσει και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Όμως τα σχέδια των «ερυθρολεύκων» άλλαξαν. Το παιχνίδι ματαιώθηκε λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο στάδιο Καρδίτσας και έτσι οι ποδοσφαιριστές έκανα σήμερα μόνο μία πρωινή προπόνηση.

Η αναμέτρηση με την Αναγέννηση αρχικά επρόκειτο να διεξαχθεί χθες Σάββατο, αλλά η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών επιβάρυνε πολύ τον αγωνιστικό χώρο στο στάδιο της Καρδίτσας. Έτσι, οι δύο ομάδες συμφώνησαν να μεταθέσουν κατά μία ημέρα το παιχνίδι, ώστε να αγωνιστούν υπό καλύτερες συνθήκες. Ωστόσο, οι άνθρωπο της Αναγέννησης διαπίστωσαν ότι το γήπεδο δεν προσφερόταν για μία ποδοσφαιρική συνάντηση ακόμη και αν ο καιρός σήμερα ήταν καλός και ειδοποίησαν τους παράγοντες του Ολυμπιακού σχετικά. Μετά τις απαραίτητες διαβουλεύσεις προτιμήθηκε να μη γίνει ο αγώνας και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν σήμερα το πρωί προπόνηση και στη συνέχεια θα ξεκουραστούν.
Φυσικά, στον Ολυμπιακό ήθελαν πολύ να παίξουν σήμερα. Ο Γιώργος Βαζάκας έχει ζητήσει όσο το δυνατόν περισσότερα φιλικά, που θα δώσουν την ευκαιρία στους πολλούς νέους ποδοσφαιριστές να «δέσουν» μεταξύ τους. Μάλιστα, ο Γρεβενιώτης τεχνικός ζήτησε και δυνατούς αντιπάλους και ένας τέτοιος ήταν η Αναγέννηση, που μπορεί να είναι νεοφώτιστη στην Σούπερ Λιγκ 2, αλλά έχει ενισχυθεί πάρα πολύ κατά τη μεταγραφική περίοδο.
Τροχοπέδη στην ομαλή προετοιμασία του Ολυμπιακού αποτελεί και το γεγονός ότι ο προπονητής ακόμη δεν ξέρει αν μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές μια και παραμένει ανοικτό το θέμα με τα δελτία των ποδοσφαιριστών που είναι άνω των 25 ετών. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ελπίζοντας σε ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε την ΑΕΛ στην προσφυγή της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το