Τοπικά

Προμελετημένο «έγκλημα», δείχνει η μόλυνση της Μπουρμπουλήθρας

mpoyrmpoylithra

Σε ελέγχους στην ιχθυαγορά προσανατολίζονται οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, για να διαλευκάνουν το μυστήριο με τα νεκρά ψάρια στη Μπουρμπουλήθρα.
Το ενδεχόμενο τα νεκρά κεφαλόπουλα που ξεβράστηκαν στη Μπουρμπουλήθρα, να αποτελούν υπολείμματα ψαριάς που κάποιος πέταξε στη θάλασσα και ο κυματισμός τα οδήγησε στον υγροβιότοπο, δεν αποκλείεται.
Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα αναζητήσουν το «δράστη» μιας και οι ένοικοι της ιχθυαγοράς είναι υποχρεωμένοι να προχωρούν σε υγειονομική ταφή.
Στο συμπέρασμα να έχει μολυνθεί η Μπουρμουλήθρα από ασυνείδητο επαγγελματία καταλήγουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, μετά από το μακροσκοπικό έλεγχο στα δείγματα που ελήφθησαν τόσο από το νερό, όσο και από τα νεκρά ψάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες τα κεφαλόπουλα ήταν σε προχωρημένη σήψη και κάποια μισοφαγωμένα. Όπως, όμως, τόνισε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μερίμνης Χρυσούλα Κολημήτρα, «η υπηρεσία περιμένει τα αποτελέσματα των αναλύσεων, τα οποία σίγουρα θα γνωρίζουμε αύριο το μεσημέρι ή το αργότερο τη Δευτέρα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το