Τοπικά

Προληπτικός έλεγχος για covid–19 στον Ξενώνα Αστέγων Βόλου

Προληπτικός έλεγχος για covid-19 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/11/2020 στον Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ από την ΚΟΜΥ Μαγνησίας. Στόχος της δράσης αποτέλεσε ο έγκαιρος εντοπισμός πιθανών κρουσμάτων και ο περιορισμός της διασποράς του covid-19, στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης.
Στον προληπτικό έλεγχο συμμετείχε όλο το προσωπικό του ξενώνα, οι φιλοξενούμενοι αλλά και προσωπικό από άλλες δομές και υπηρεσίες της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ. Η δράση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες προφύλαξης του ΕΟΔΥ και είχε καθολική συμμετοχή από τους ενδιαφερόμενους.

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ένταξης της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».
Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 2421091614 είτε στο email: [email protected] Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το