Αθλητισμός

Προκρίσεις στους τελικούς του Παγκοσμίου για Βολιώτισσες αθλήτριες στην καλλιτεχνική κολύμβηση

Η αθλήτρια του ΝΟΒΑ Ελένη Φραγκάκη και η Κρυσταλένια Γιαλαμά προκρίθηκαν στον τελικό του Ντουέτο, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης Κορασίδων της Σλοβακίας, χθες την Πέμπτη.
Οι δύο νεαρές αθλήτριες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους, συγκεντρώνοντας 77.3668 βαθμούς και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος, καταλαμβάνοντας την 8η θέση. Με την καλύτερη επίδοση (1η) προκρίθηκε το Ντουέτο της Ρωσίας, με την Βιολέτα Εβένκο και Νταϊάνα Μιργκαζίζοβα, η οποίες πήραν 86.1000 βαθμούς, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν η Σοφία Σερέντα με την Αναστασία Σολντατένκοβα (2η θέση) από την Ουκρανία με 83.8332 βαθμούς και η Βιτόρια Μεούτσι με την Σουζάνα Πεντότι (3η θέση) από την Ιταλία με 80.0668 βαθμούς.
Επιτυχία και για την ελληνική ομάδα στο Κόμπο. Οι Βολιώτισσες και αθλήτριες του ΝΟΒΑ Ελένη Φράγκου, Ζωή Καράγγελου, Ευθαλία-Δέσποινα Παγώνη, Ελένη Φραγκάκη, μαζί με τις Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Κατερίνα Μπέκου, Βάγια-Σταυρούλα Ελένη, Κωνσταντίνα Φιλέντα, Μαρία Καραπαναγιώτου, Ιφιγένεια Κρομυδάκη, Γεωργία Ζώταλη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, βαθμολογήθηκαν με 79.3000 και προκρίθηκαν στον τελικό με την 8η θέση που πήραν.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το