Παραπολιτικά

Πρόκληση ο λαϊκισμός τους

Ούτε ισονομία, ούτε ισοπολιτεία, ούτε σεβασμός στους δημότε, ούτε τήρηση ελάχιστων αρχών βιώσιμης κινητικότητας έστω για τα ΑμεΑ. Όλα στο βωμό της ψηφοθηρίας.
Η δημοτική αρχή ρωτήθηκε γιατί δεν εφαρμόζει δυο και πλέον χρόνια τώρα το Νόμο και αφήνει ανεξέλεγκτους τους παρανομούντες επαγγελματίες των καφέ και της εστίασης να αναπτύσσουν παράνομες κατασκευές και τραπεζοκαθίσματα σε κάθε γωνία της πόλης. Και απαντά : «Η εφαρμογή της νέας Κανονιστικής συνοδεύτηκε από ενστάσεις των καταστηματαρχών και κυρίως από μεγάλη οικονομική πίεση αυτών σε μια περίοδο ύφεσης και οικονομικής κρίσης, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η άμεση εφαρμογή της. Για κοινωνικούς λόγους και με αίσθημα αλληλεγγύης προς τους επαγγελματίες της πόλης δόθηκαν τα απαιτούμενα χρονικά περιθώρια.
Πρόσφατα μικτά κλιμάκια  ενημέρωσαν τους καταστηματάρχες και κατέγραψαν τυχόν υπερβάσεις στην εφαρμογή της νέας κανονιστικής.
Επιπλέον η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών προχωρά στη σύνταξη μελέτης για τον καθορισμό συγκεκριμένων τύπων τεντών – στεγάστρων για την αποφυγή εσφαλμένων επιλογών και περιττών δαπανών από πλευράς των επαγγελματιών».
Όπως όλοι είναι σε θέση να αντιληφθούν σε αυτή τη ζωή οικονομικά προβλήματα και κρίση βιώνουν μόνο οι επαγγελματίες καφετεριούχοι και εστιάτορες. Όλοι οι υπόλοιποι έχουμε λυμένα τα προβλήματά μας.
Αυτή την απάντηση για μη εφαρμογή των Νόμων δεν έπρεπε να τη δώσει δημοτική αρχή , αλλά ο Βασιλάκης Καϊλας στη Μάρθα Βούρτση, στην ταινία «Όλα για τα ψηφαλάκια». Ο λαϊκισμός προκλητικός , αλλά το καλύτερο είναι η αποστροφή ότι τα κλιμάκια έκαναν τώρα τελευταία ελέγχους και κατέγραψαν τυχόν υπερβάσεις… Σχολείο πήγανε οι συγγραφείς των ανακοινώσεων ή τα εμπόδια από τα τραπεζοκαθίματα δεν τους επέτρεπαν την πρόσβαση στις τάξεις…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το