Τοπικά

Προκαταρκτική για το κορωνοπάρτι στη Σκιάθο παράγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το κορωνοπάρτι που πραγματοποιήθηκε στη Σκιάθο και μάλιστα διήρκησε τέσσερις ημέρες, παράγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου.
Ο εισαγγελέας έδωσε σχετική παραγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου να διεκπεραιώσει την προκαταρκτική και να λάβει καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους στο κορωνοπάρτι, με διερευνώμενα αδικήματα αν παραβιάστηκαν οι υγειονομικοί κανόνες, ποιοι διοργάνωσαν το κορωνοπάρτι και πού πραγματοποιήθηκε αυτό. Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της «Θ», βίντεο ντοκουμέντο από τετραήμερο κορωνοπάρτι που διοργανώθηκε στη Σκιάθο, από τις 2 έως και τις 5 Ιουλίου, έχει κυκλοφορήσει σε όλη τη χώρα. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, για τέσσερα 24ωρα, σχεδόν 100 άτομα διασκέδασαν σε μπαρ του νησιού, αλλά ακόμα και σε κατάστρωμα πλοίου. Η εκδρομή διοργανώθηκε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι συμμετοχές των ενδιαφερομένων ξεκίνησαν εδώ και αρκετές ημέρες. Τελικά, όταν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός, δόθηκε το πράσινο φως για τα ξέφρενα πάρτι. Το κόστος διαμονής, αλλά και τα μεταφορικά στοίχησαν σε κάθε άτομο 120 ευρώ, ενώ τους ανακοινώθηκε πού και πότε θα παρτάρουν με προσωπικά μηνύματα στα messengers τους, που έχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως φάνηκε από το βίντεο, η διασκέδαση των νεαρών ξεκίνησε από ένα beach bar. Εκεί, υπό τους ήχους της δυνατής μουσικής και μεσημεριανές ώρες, οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν ο ένας δίπλα στον άλλο, ενώ δεν ήταν λίγοι κι αυτοί, που αγκαλιάζονταν και παρασυρόμενοι από τις επιτυχίες των αγαπημένων τους τραγουδιστών, αγνόησαν πλήρως όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού. Με το αλκοόλ να ρέει άφθονο, μάσκα δεν υπήρχε ούτε για δείγμα, ενώ το πάρτι τελείωσε αργά το βράδυ. Το μενού για την επόμενη ημέρα περιλάμβανε -όσο κι αν φαίνεται απίστευτο- «Boat Party». Το κατάστρωμα ενός πλοίου, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα ναυλώθηκε από τους διοργανωτές, ήταν πλημμυρισμένο από αγόρια και κορίτσια, τα οποία χόρευαν ασταμάτητα. Δυο dj είχαν αναλάβει τη διασκέδαση, ενώ κάποια στιγμή τη σκυτάλη παίρνει ένας ράπερ, ο οποίος ξεσήκωνε το κοινό του. Τα περίπου εκατό άτομα παρέμειναν πάνω στο σκάφος για πολλές ώρες, καθώς η περιήγηση στα γαλανά νερά του Αιγαίου ξεκίνησε με το φως της ημέρας και τελείωσε, ενώ είχε πέσει το σκοτάδι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το