Τοπικά

Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης από την ΑΣΠΑΙΤΕ στον Βόλο

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανακοινώνει την έναρξη του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) για το έτος 2018-2019.
Η εισαγωγή των σπουδαστών/στριών στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης για το έτος 2018-2019 θα γίνει με δημόσια, ανοικτή προς το κοινό, ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την 25/7/2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 στα γραφεία του ΕΑΠ στην Πάτρα (Πάροδος Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών).
Το Πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ θα λειτουργήσει στον Βόλο για 160 σπουδαστές και συγκεκριμένα τρεις πτυχιούχους ΑΕΙ, που είχαν συμμετάσχει στη διαδικασία τρεις φορές και δεν είχαν κληρωθεί, 29 κατόχους διδακτορικού τίτλου σπουδών, 32 κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, 16 μόνιμους εκπαιδευτικούς, 16 υποψήφιους εκπαιδευτικούς και 64 πτυχιούχους ΑΕΙ.

Το ΠΕΣΥΠ
Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) για το έτος 2018-2019.
Στον Βόλο θα φοιτήσουν συνολικά 40 σπουδαστές και συγκεκριμένα 2 στελέχη του θεσμού ΣυΕΠ στον Δημόσιο τομέα, δύο κάτοχοι διδακτορικού, δύο κάτοχοι μεταπτυχιακού, 12 απόφοιτοι της ΑΣΠΑΙΤΕ και 16 πτυχιούχοι Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.
Σημειώνεται ότι προϋπόθεση για τη λειτουργία ΠΕΣΥΠ είναι η συμπλήρωση τουλάχιστον 30 εγγεγραμμένων σπουδαστών/στριών σε κάθε πόλη. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του παραπάνω αριθμού, δεν θα λειτουργήσει το Πρόγραμμα και θα επιστραφούν στους/ις υποψήφιους/ες σπουδαστές/στριες τα καταβληθέντα χρήματα.
Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr ή aspete.eap.gr. Μετά τη λήξη της προθεσμίας για υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι/νες θα ενημερώνονται για τα επόμενα στάδια της διαδικασίας και τις προθεσμίες ενέργειάς τους με δική τους μέριμνα αποκλειστικά μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως 23/7/2018, ώρα 23.59.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το