Τοπικά

Πρόγραμμα Μέτρησης της Πίεσης στο Νοσοκομείο Βόλου

Επιστρέφει και φέτος το πρόγραμμα Μέτρηση της Πίεσης τον Μήνα Μάιο (May Measurement Month) της Διεθνούς Εταιρείας Υπέρτασης σε έντεκα  πόλεις, με σκοπό να βοηθήσει στην διάγνωση όσων δε γνωρίζουν ότι έχουν υπέρταση και να συμβουλεύσει όσους πάσχουν από υπέρταση. Ενεργή συμμετοχή στο πρόγραμμα έχει και το ΓΝ Βόλου «Αχιλλοπούλειο».

Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου (είσοδος Πολυμέρη), υπό την επίβλεψη του Διοικητή Ιωάννη Ντόκου και του Διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος Βασιλείου Σαράκη, οι ιατροί του Καρδιολογικού Τμήματος όπως και οι ειδικευόμενοι ιατροί Γενικής Ιατρικής, σε συνεργασία με τη Νοσηλευτική Υπηρεσία (μαθητές και μαθήτριες της Νοσηλευτικής Σχολής-ΔΙΕΚ Αγριάς) θα μετρούν την αρτηριακή πίεση σε άτομα που προσέρχονται, ηλικίας 18 ετών και άνω, ενώ θα τους δίνουν να απαντούν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, και στο τέλος θα παρέχονται συμβουλές και οδηγίες.
Σημειώνεται ότι όσοι ενδιαφέρονται να ελέγξουν την πίεση τους, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί όλο το μήνα Μάιο σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το