Πολιτισμός

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Φεστιβάλ μονής Πάου για το τριήμερο 5-7 Αυγούστου

paou

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ μονής Πάου “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016” που διοργανώνεται από το Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Εταιρείας Αξιοποίησης της περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου (παλιά μονή Πάου στην Αργαλαστή), το πρόγραμμα του τριημέρου 5, 6 και 7 Αυγούστου, περιλαμβάνει τα εξής:

v Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 “Ρεμπέτικα και Πειραγμένα”
Ο βιρτουόζος Δημήτρης Μυστακίδης σε μια μοναδική εμφάνιση ως σολίστας, θα μας ταξιδέψει με τον πλούτο των ηχοχρωμάτων της κιθάρας του στη βαθύτερη ουσία του ρεμπέτικου.
Ώρα έναρξης 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 7 €

v Σάββατο 6 Αυγούστου 2016
Ο Πέτρος Μάλαμας με τη συνοδεία του Νίκου Παπαϊωάννου στο τσέλο και τα πλήκτρα, θα μας διηγηθεί με το δικό του αισθαντικό τρόπο μέσα από τα τραγούδια του, ιστορίες της καρδιάς και περιπέτειες της ζωής κλεισμένες σε υπέροχες μελωδίες.
Ώρα έναρξης 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 7 €

v Κυριακή 7 Αυγούστου 2016
Το τριήμερο ολοκληρώνεται με τους καταξιωμένους μουσικούς Κώστα Μακρυγιαννάκη στην κιθάρα και Θεόφυλο Σωτηριάδη στο σαξόφωνο, που θα παρουσιάσουν το έργο «On Lacrimae». Πρόκειται για ερμηνείες και αυτοσχεδιασμούς πάνω στο έργο του J.Dowland “Lacrimae” που συνδυάζουν τον ακουστικό με τον ηλεκτρικό ήχο, με διαφορετικές αισθητικές κατευθύνσεις.

Ώρα έναρξης 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 7 €

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ στην ηλεκτρονική δ/νση:
http://monipaoufestival.weebly.com/iotaomicron973lambdaiotaomicronsigmaf.html

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το