Τοπικά

Προφυλακιστέος ο άνθρωπος που φέρεται να ασέλγησε σε δύο αγοράκια στον Βόλο

Στο Νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκε μετά την χθεσινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για προφυλάκισή του ο 60χρονος που τον Απρίλιο συνελήφθη για ασέλγεια δύο ανήλικων αγοριών προκαλώντας φρίκη στην τοπική κοινωνία. Χθες στην απολογία του αρνήθηκε τις πράξεις του και με την απόφαση προφυλάκισης –μέχρι να οριστεί η δίκη-κατέρρευσε. Οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο όπου παρέμεινε φρουρούμενος και σήμερα μεταφέρεται στις φυλακές Ιωαννίνων.

Η εισαγγελία του είχε ασκήσει δίωξη για αποπλάνηση δύο ανήλικων παιδιών κατά συρροή και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, από πρόσωπο που φέρεται να συνοικεί και να είναι συγγενικό με τα δύο παιδιά.
Ο άνδρας κατηγορείται ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα εντός του 2018 αποπλάνησε δύο αγοράκια 13 ετών και 12 ετών μέσα στο σπίτι τους σε περιφερειακή γειτονιά του Βόλου.

Ο κατηγορούμενος ήταν συγγενικό πρόσωπο με την πολυμελή οικογένεια οικογένεια και οι γονείς των παιδιών του τα είχαν εμπιστευτεί, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ο άντρας δηλαδή είχε επιφορτιστεί από τους γονείς των δύο ανήλικων αγοριών, να τα προσέχει, κατά την διάρκεια της απουσίας τους στις δουλειές τους. Τα παιδιά φέρεται να ενημέρωσαν τους γονείς τους για το τι διαδραματιζόταν, κάθε φορά που αυτοί αποχωρούσαν από το σπίτι και η μητέρα τους φέρεται να έκανε σχετική καταγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, που άσκησε τελικά και την σχετική δίωξη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το