Ελλάδα

Προφυλακίστηκε ο αποκαλούμενος «δράκος» του Facebook

Young man in handcuffs

Προφυλακίστηκε ο 22χρονος γόνος εύπορης οικογένειας, ο οποίος , σύμφωνα με την αστυνομία κατηγορείται για παιδική πορνογραφία.

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έκρινε, με βούλευμά του, ότι ο 22χρονος πρέπει να προφυλακιστεί, ενώ πριν από την έκδοση του βουλεύματος,βρίσκονταν σε κατ΄ οίκον περιορισμό στο σπίτι του στα Βόρεια προάστια.

Το δικαστικό συμβούλιο είχε ασχοληθεί με την υπόθεση, προκειμένου να λύσει με βούλευμά του τη διαφωνία που είχε ανακύψει, αμέσως μετά την απολογία του κατηγορουμένου, μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής είχε την άποψη ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό ενώ ο εισαγγελέας ότι πρέπει να προφυλακιστεί.

Τη διαφωνία κλήθηκε να λύσει στη συνέχεια το δικαστικό συμβούλιο, το οποίο τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισης του δράστη.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί πριν από περίπου δυο εβδομάδες και σύμφωνα με τις Αρχές και με στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook δημιουργούσε βίντεο πορνογραφίας με «πρωταγωνίστριες» ανήλικες κοπέλες.

Στη συνέχεια γίνονταν «φίλος» με τα ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 έως 15 ετών και έπειτα υπέκλεπτε τις φωτογραφίες που εκείνες είχαν «ανεβάσει» στο προφίλ τους.

Έπειτα, έχοντας στα χέρια του το υλικό τοποθετούσε τα πρόσωπα των ανήλικων κοριτσιών πάνω σε αυτά πρωταγωνιστριών πορνό, δημιουργώντας έτσι βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Ακολούθως, κατηγορείται ότι επικοινωνούσε με τα θύματά του και τα εκβίαζε ότι θα διαρρεύσει τα συγκεκριμένα υλικό στον οικογενειακό και φιλικό τους περίγυρο. Σύμφωνα μάλιστα με την αστυνομία, έπειθε τα ανήλικα κορίτσια να προβαίνουν διαδικτυακά, σε ακατονόμαστες πράξεις με ερωτικά παιχνίδια και ο ίδιος κατέγραφε τα πάντα. Όπως μάλιστα, προέκυψε για ένα κορίτσι ηλικίας 14 χρόνων, είχε καταγράψει 14 βίντεο, σκηνοθετώντας ερωτική ταινία μιας ώρας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το