Ελλάδα

Προφυλακίστηκε η μητέρα της Αννυ

borisova
Προφυλακίστηκε η 25χρονη Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα για τον φρικτό θάνατο που βρήκε η 4χρονη κορούλα της, Αννυ από τα χέρια του 27χρονου εγκληματία, που βρίσκεται πλέον έγκλειστος στην απομόνωση των φυλακών Κέρκυρας.
Στην απολογία της ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας που κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες και ολοκληρώθηκε στις 6 το απόγευμα, η Μπορίσοβα που είναι αντιμέτωπη με την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, αλλά και το πλημμέλημα της ψευδορκίας, έδωσε την δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν με το παιδί της και το φρικτό τέλος του προσθέτοντας στον κύκλο των συνενόχων τον φίλο του συγκατηγορουμένου της.
Η κατηγορουμένη που ξεκίνησε την απολογία της αργά μετά το μεσημέρι παρέδωσε στην δικαστική λειτουργό υπόμνημα στο οποίο αρνείται ότι γνώριζε το τραγικό τέλος της κόρης της και ότι προσπάθησε να συγκαλύψει οποιαδήποτε φρικιαστική πράξη του συντρόφου της. “Δεν έχω καμία ανάμειξη, αφήστε με να κάνω τα Σαράντα του παιδιού μου” φέρεται να επαναλαμβάνει στο ανακριτικό γραφείο.
Η 25χρονη μητέρα της μικρής Άννυ, σύμφωνα με πληροφορίες απολογούμενη αποδίδει ευθύνες για όσα αποτρόπαια έγιναν, ώστε να εξαφανιστεί το άψυχο σώμα του παιδιού και στον Νικολάι, φίλο του συγκατηγορουμένου και πατέρα της Άννυ. Η Δήμητρα Μπορίσοβα που δια των δηλώσεων της υπεράσπισης της φαίνεται να αποστασιοποιείται από την μέχρι τώρα συγκαταβατική στάση που έδειχνε να κρατά απέναντι στον 27χρονο σύντροφό της, φαίνεται να βάζει “στο κάδρο” της διάπραξης του αδικήματος της περιύβρισης νεκρού και τον αποκαλούμενο “Νίκι”.
Όπως η κατηγορουμένη φέρεται να δηλώνει πλέον: “Το Σάββατο 2 Μαΐου μίλησα με τον Σάββα κι επέμεινα να μου δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολάι, γιατί είχα υποψίες ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολάι με καθησύχασε λέγοντας μου “δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν ακούσεις και τίποτα μην στενοχωρηθείς. Αφού έμαθα από την αστυνομία τι είχε συμβεί δεν αποκλείω ο Νικολάι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος”.
Η μητέρα της άτυχης μικρής, φαίνεται να καλείται να δώσει εξηγήσεις για πολλά σκοτεινά ακόμη σημεία της υπόθεσης με κυρίαρχο, το ταξίδι στην Βουλγαρία που έκανε το ζευγάρι, αφού είχε χαθεί η κόρη τους και πριν ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Στο ταξίδι εκείνο, όπως η ίδια φέρεται να υποστηρίζει, ο σύντροφος της ενδέχεται να συνάντησε τον “Νίκι” πιθανόν για να εξασφαλίσει την σιωπή του.
Νωρίτερα, το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασαν και έδωσαν κατάθεση η μητέρα, ο πατέρας και ο αδελφός της 25χρονης. Οι γονείς της κατηγορουμένης φέρονται να υποστήριξαν πως η κόρη τους αγαπούσε πολύ την Άννυ, ενώ αναφέρθηκαν με απαξιωτικούς και σκληρούς χαρακτηρισμούς στον πατέρα του παιδιού.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το