Τοπικά

Προεκλογικό επεισόδιο στο κέντρο του Βόλου

Εκνευρισμός φαίνεται ότι επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο “στρατόπεδο” του υποψηφίου δημάρχου Βόλου Ν. Παπαπέτρου. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr,το πρωί του Σαββάτου η νομική σύμβουλος του Αχιλλέα Μπέου Κασσιανή Μιχοπούλου δέχθηκε λεκτική επίθεση από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της αντίπαλης παράταξης.

Όπως καταγγέλλει η κ. Μιχοπούλου, την ώρα που έκανε βόλτα, το πρωί του Σαββάτου στον πεζόδρομο της Κονταράτου, μπροστά από κεντρική καφετέρια τη συνάντησε ο τέως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Βόλου Ευθύμιος Τσάμης, ο οποίος με υψωμένο τόνο φωνής, τής απευθύνθηκε λέγοντας: “Αν τολμάς, έλα να τα πούμε δημόσια. Εγώ είμαι ο Τσάμης».

Σύμφωνα με την ίδια, του εξήγησε ότι σε καμία περίπτωση δε μπορεί να φωνάζει μέσα στον κόσμο και να της απευθύνεται με αυτό το ύφος, ενώ δεν είναι υποψήφια για να απαιτεί από εκείνη δημόσια συζήτηση.

«Στη συνέχεια, φώναξε κι άλλο και μου είπε “να φέρω τον αρχηγό μου” λέει στο TheNewspaper.gr η καταξιωμένη δικηγόρος. Πελάτες των καφετεριών που είδαν το περιστατικό αντέδρασαν έντονα στο φραστικό επεισόδιο με αποτέλεσμα ο κ. Τσάμης να αποχωρήσει.

Από τη “Θ” σημειώνεται ότι σύμφωνα με ανάρτηση του  κ. Τσάμη πρόκειται για πρόταση για δημόσια αντιπαράθεση επί τω θεμάτων του Δήμου και όχι για φραστική επίθεση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το