Τοπικά

Προεκλογική εκδήλωση από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην παραλία Βόλου με ομιλητές τους Αντ. Δραγανίγο και Στ. Ντούρο

Προεκλογική εκδήλωση στην παραλία Βόλου πραγματοποίησε σήμερα το βράδυ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ομιλητές τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Αντώνη Δραγανίγο και τον υποψήφιο περιφερειάρχη της «Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία» Στάθη Ντούρο.


Ο κ. Δραγανίγος, στην ομιλία του, εξήγησε τους λόγους που η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι χρήσιμη για τους εργαζόμενους και σημείωσε πως μπορεί να συμβάλει στην αλλαγή του πολιτικού τοπίου και της κοινωνίας. «Στόχος μας είναι η πάλη για μια αποφασιστική καταδίκη τόσο του ΣΥΡΙΖΑ και της ευρωμνημονιακής του πολιτικής όσο και της ΝΔ που λέει τα ίδια και χειρότερα από την κυβέρνηση» σημείωσε.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ «είναι μια ψήφος καταδίκης της ΕΕ και του απαράδεκτου ρόλου που έπαιξε στην ελληνική κρίση αλλά και της αντιδραστικής πολιτικής που έχει για όλες τις χώρες της Ευρώπης. Είναι μια ψήφος καταδίκης της δεξιάς και της ακροδεξιάς τροφής που ψαρεύοντας στα θολά νερά της κρίσης επιδιώκει να δώσει μια ψεύτικη διέξοδο στους λαούς. Πιστεύουμε ότι απαιτείται ανατροπή όλης αυτής της πολιτικής».
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής σημείωσε ότι ο κόσμος βασισμένος στη εμπειρία της διακυβέρνησης και όχι στα λόγια και τις υποσχέσεις του 2015, μπορεί να κατανοήσει ότι δεν υπάρχει λύση μέσα στα μνημόνια και στα ευρωμνημόνια. «Αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι να φτιασιδώνει την ίδια πολιτική για να τη διαιωνίσει. Ελπίζουμε ότι με τους αγώνες μας θα αποτυπωθεί ένας άλλος συσχετισμός δύναμης με ενισχυμένες τις δυνάμεις της ανατρεπτικής αριστεράς και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

Ο κ. Ντούρος από την πλευρά του δήλωσε πως η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία, μετά από 10 χρόνια παρουσίας στους αγώνες και στο περιφερειακό συμβούλιο, συμμετέχει στις εκλογές για να κατοχυρώσει και να εκφράσει ένα ρεύμα αγωνιστική αντιπολίτευσης ενάντια στον κυκεώνα μέτρων και αντιλαϊκών μεθοδεύσεων, που εφαρμόζονται τόσο από τις περιφερειακές διοικήσεις όσο και από τις κυβερνήσεις.
«Θέλουμε να χαράξουμε τη δυνατότητα ενός άλλου δρόμου για την κοινωνία, που θα βασίζεται στην εκδήλωση των κοινωνικών αναγκών κόντρα στα συμφέροντα. Συμμετέχουμε στις εκλογές με την αισιοδοξία ότι ο αγώνας της προηγούμενης περιόδου και η κοινωνική αναγκαιότητα για την ανατροπή της μοιρολατρίας και της υποταγής, μπορεί να εκφραστεί με ένα μήνυμα αναγέννησης».
Τόνισε επίσης πως οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν με ενιαίο κριτήριο. Τη στάση απέναντι στην Ε.Ε., τη στάση απέναντι στους διαχειριστές της σημερινής κατάστασης, αλλά και με κριτήριο το πως θέλουν να ζουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το