Τοπικά

Προειδοποίηση της ΔΕΥΑΜΒ για νέες μειώσεις στην πίεση του νερού – Επεκτείνονται οι διακοπές υδροδότησης στην Αγριά

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ, λόγω επισκευής βλάβης καταθλιπτικού αγωγού πόσιμου νερού, που μεταφέρει το νερό 5 γεωτρήσεων στη δεξαμενή Γηροκομείου, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη 29 Ιουνίου, ενδέχεται να παρουσιαστεί ανάγκη μειώσεων πίεσης στο δίκτυο διανομής. Η διοίκηση της Επιχείρησης απευθύνει έκκληση στους πολίτες για ορθολογική χρήση του πόσιμου νερού, ώστε να μην καταστεί αναγκαία η μείωση των πιέσεων.

Σε ότι αφορά στην υδροδότηση της Αγριάς, τα ωράρια διακοπής υδροδότησης είναι όπως έχουν ανακοινωθεί, δηλαδή 12:00- 16:00 και 00:30 – 06:00. Δυστυχώς οι χρόνοι διακοπής υδροδότησης επεκτείνονται “αυθόρμητα” καθώς παρουσιάζεται υπερκατανάλωση, με αποτέλεσμα να εξαντλείται το διαθέσιμο νερό. Συγκεκριμένα παρατηρήθηκε στις 25, 26, 27 Ιούνη, αύξηση της πρωινής κατανάλωσης κατά 33%, με αποτέλεσμα η διανομή νερού να τερματίζεται νωρίτερα από την προγραμματισμένη διακοπή.

Απευθύνεται για μια ακόμη φορά έκκληση στους κατοίκους της Αγριάς για απόλυτο περιορισμό της χρήσης του νερού στα απολύτως αναγκαία, που αφορούν στην τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το