Αθλητισμός

Πρόεδρος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης: Ο τελικός κυπέλλου έγινε μετά από πιέσεις του Δήμου Βόλου, της ΕΠΟ και των δύο ομάδων

Θέση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό στάδιο αλλά για τον ίδιο τον τελικό Κυπέλλου παίρνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Τσαϊρίδης και εξηγεί πως η τελική απόφαση για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας ελήφθη έπειτα από πιέσεις του Δήμου Βόλου, της ΕΠΟ και των δύο ομάδων.

Ο ίδιος δήλωσε: “Η κατάσταση έχει φτάσει, πλέον, στο απροχώρητο. Το ότι δεν θρηνήσαμε θύματα, μιλάμε για θαύμα. Μιλάμε για ραντεβού θανάτου τα οποία γίνονται σε αγωνιστικούς χώρους και δεν θέλουμε πλέον η ελληνική αστυνομία να είναι συμμέτοχη», διαμηνύει ο κ. Τσαϊρίδης, εξηγώντας πως η τελική απόφαση για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας ελήφθη έπειτα από πιέσεις του δήμου Βόλου, της ΕΠΟ και των δύο ομάδων.

Ο κ. Τσαϊρίδης, ο οποίος παρέστη υπηρεσιακώς στον τελικό, ξεκαθαρίζει πως «Η αστυνομία από την αρχή είπε ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα. Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού είπε όχι στην επιλογή του Πανθεσσαλικού και τελικά ο τελικός έγινε. Μονίμως, σε όλα τα επεισόδια βρίσκουν άλλοθι για να επιρρίπτουν ευθύνες στην ελληνική αστυνομία. Κανένας δεν αναλαμβάνει μία πρωτοβουλία για μία νομοθετική ρύθμιση που θα πατάξει μία και καλή την οπαδική βία».
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ τονίζει πως, «Εφόσον προσφέρουμε τζάμπα τις υπηρεσίες μας και αυτοί ασκούν πιέσεις για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε και να προστατεύουμε τις περιουσίες τους».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το