Αθλητισμός

Προέχει το Κύπελλο… Ο Βόλος παίζει αύριο με Πανσερραϊκό πριν το ματς με ΠΑΟ

Στον Βόλο αφήνουν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα και κοιτάζουν τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα μέσα στην εβδομάδα, το πρώτο με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο (Πέμπτη 17.15) και το δεύτερο με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 19.30) για τη Σούπερ Λιγκ.

Στόχος των «κυανέρυρθων» είναι η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και η επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα, την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Όπως προαναφέραμε, το πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι με τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν τρεις κατηγορίες. Ο Βόλος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, καθώς χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ, προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Θυμίζουμε, πως το πρώτο παιχνίδι στις Σέρρες στις 29/10 είχε λήξει ισόπαλο 1-1, με τους «κυανέρυθρους» μάλιστα, να ισοφαρίζουν στο 90’ με γκολ του Τσαούση, το τέρμα που είχαν πετύχει οι Σερραίοι με τον Γιανναράκη στο 70’.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλη, με τον Χουάν Φεράντο να δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι και κάποιοι παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, προκειμένου να δει και την αγωνιστική τους ετοιμότητα. Ίσως δούμε ξανά κάτω από τα δοκάρια τον Γκαραβέλη, τους Λύρατζη και Διαμαντή στην άμυνα, αλλά και τους Μπαλογιάννη, Ατιγιάτ στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Όλα αυτά θα τα αποφασίσει ο Ισπανός τεχνικός, μετά το τέλος και της σημερινής προπόνησης, όπου θα ανακοινώσει και τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως κάποιοι ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού θα πάρουν «ανάσες», καθώς ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή, επίσης στο Πανθεσσαλικό, στο οποίο οι «κυανέρυθροι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ύστερα από δύο ματς που δεν κατάφεραν να κερδίσουν (ισοπαλία με Αστέρα στην Τρίπολη, ήττα από την ΑΕΛ στη Λάρισα).

Ο Βόλος έχει να επιδείξει μία νίκη, μία ισοπαλία και έξι ήττες στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, απολογισμός που σαφώς και θα μπορούσε να είναι καλύτερος, αν η ομάδα απέφευγε κάποια λάθη, τα οποία χαρακτηρίζονται «παιδικά», ενώ ο Χουάν Φεράντο δεν δίστασε να πει πως το δεύτερο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, δεν θα το δέχονταν ούτε ομάδα Κ17.

Τα εισιτήρια με Πανσερραϊκό και Παναθηναϊκό
Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων, τόσο του αγώνα της Πέμπτης Βόλος-Πανσερραϊκός (5.15 μ.μ.) για το Κύπελλο Ελλάδος, όσο και του Κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος Βόλος-Παναθηναϊκός (7.30 μ.μ.) για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες στα σταδίου (πλην της Θύρας VIP). Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) καθημερινά από 9π.μ. έως 2μ.μ. και από 6μ.μ. έως 9μ.μ. και την ημέρα του αγώνα από 9π.μ. έως 2μ.μ.

Την Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου στην 2η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 3 το μεσημέρι, όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τιμώνται 15 ευρώ για όλες τις θύρες στα σταδίου (πλην της Θύρας VIP), ενώ στη θύρα των φιλοξενουμένων (Βόρειο πέταλο), τα εισιτήρια τιμώνται επίσης 15 ευρώ.
Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Βόλος) καθημερινά από 9π.μ. έως 2μ.μ. και από 6μ.μ. έως 9μ.μ. και το Σάββατο από 9π.μ. έως 2μ.μ.

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου τα γραφεία της ΠΑΕ θα παραμείνουν κλειστά λόγω επίσημης αργίας.
Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου στην 1η πεζογέφυρα θα ανοίξουν στις 3 το μεσημέρι όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους.

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για λόγους ασφαλείας, η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται μόνο από την 1η πεζογέφυρα.
Υπενθυμίζεται, ότι από φέτος τα εισιτήρια του αγώνα είναι ηλεκτρονικά και για την έκδοσή τους απαιτείται το ΑΜΚΑ του κατόχου. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του Βόλου που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

Επειδή από φέτος λόγω της συμμετοχής του Βόλου στη Σούπερ Λίγκα, ισχύει το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η έκδοση του οποίου είναι χρονοβόρα και για την οποία απαιτείται ο ΑΜΚΑ, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει του φιλάθλους της ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα είναι προτιμότερη η αγορά του εισιτηρίου από τα γραφεία της ομάδας (μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι).

Για όσους πάντως επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από το Πανθεσσαλικό στάδιο πριν από την έναρξη του αγώνα, συνιστάται η πρόωρη προσέλευσή τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο.

Για το λόγο αυτό, οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν εκδώσει την κάρτα φιλάθλου, θα πρέπει να το πράξουν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο στις 2 μ.μ., είτε από το ειδικό ταμείο που θα λειτουργεί έξω από τη 1η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 2μ.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

* Oι κάτοχοι των VIP διαρκείας θα εισέρχονται από κεντρική είσοδο του Πανθεσσαλικού σταδίου που βρίσκεται στο περιστύλιο του γηπέδου, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του σταδίου με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.
* Οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων διαρκείας όσο και των απλών εισιτηρίων αγώνα, θα εισέρχονται αποκλειστικά από την 1η πεζογέφυρα όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια.
* Τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στις εξέδρες δωρεάν με την απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα.

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τροχαίο μεταξύ Αγ. Θεοδώρων και Σούρπης

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα, στην Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη…

28 Μαΐου 2024

Το «υπόγειο του τρόμου» – Κρατούσε την ανήλικη θετή του κόρη ως σκλάβα του σεξ από το 2019

Συνελήφθη ένας άνδρας στη Μαγιόρκα που κρατούσε- από το 2019- την ανήλικη θετή του κόρη…

28 Μαΐου 2024

Φωτιές σε Στεφανοβίκειο και Ριζόμυλο

  Δύο φωτιές σε αθέριστα σιτάρια ξέσπασαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι σε Στεφανοβίκειο και Ριζόμυλο…

28 Μαΐου 2024

Επίδομα παιδιού Α21: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Πώς θα υπολογιστεί το ποσό που δικαιούστε

Την ερχόμενη Παρασκευή (31/) ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για το Επίδομα Παιδιού, σύμφωνα με…

28 Μαΐου 2024

Το E-Thessalia.gr και τα Φροντιστήρια “Εν Τάξη” παρουσιάζουν τις λύσεις των θεμάτων των πανελλαδικών

Το E-Thessalia.gr και τα Φροντιστήρια “Εν Τάξη” παρουσιάζουν τις λύσεις των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων.…

28 Μαΐου 2024

Gigabit voucher για φθηνό και γρήγορο ίντερνετ – Πότε έρχεται και ποιοι οι δικαιούχοι

Κουπόνια επιδότησης για γρήγορες συνδέσεις οπτικών ινών (gigabit voucher) θα διαθέσει το επόμενο διάστημα το…

28 Μαΐου 2024