Αθλητισμός

Προχωρά στον σχεδιασμό η διοίκηση του ΓΣΒ «Η Νίκη»

Με τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά θα προχωρήσουν στη Νίκη όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε κάποια πρόταση για τη νέα διοικούσα επιτροπή, αυτή θα στελεχωθεί από παράγοντες της Ερασιτεχνικής, που θα υλοποιήσουν το δικό τους πλάνο. Αυτό φυσικά ήταν και το κυρίαρχο θέμα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

 
Αργά χθες βράδυ επρόκειτο να συνεδριάσει το Δ.Σ. του ΓΣΒ «Η Νίκη» με το ποδόσφαιρο να μονοπωλεί, αφού το συγκεκριμένο τμήμα δεν παύει να αποτελεί την κορωνίδα του ιστορικού συλλόγου. Ως γνωστόν οι διοικούντες την Ερασιτεχνική περίμεναν μέχρι τη Δευτέρα κάποια πρόταση για τη νέα διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου. Ωστόσο δεν υπήρξαν ενδιαφερόμενοι, ενώ ούτε ο Θανάσης Τζήμας έκανε κάποια κίνηση.
Το τμήμα, λοιπόν, μένει στα χέρια της Ερασιτεχνικής που όπως φαίνεται θα το «τρέξει» σύμφωνα με το δικό της πλάνο, αλλά και πάνω στα βελγικά πρότυπα με τη συμβολή του Φάντζιο Μπούις να είναι καθοριστική.
Θεωρείται βέβαιο ότι θα δοθεί μεγάλο βάρος στην Ακαδημία της Νίκης, ώστε να μπορεί η ομάδα να βγάζει ταλέντα από τα «σπλάχνα» της και να τροφοδοτεί την πρώτη ομάδα, χωρίς ο σύλλογος να «αιμορραγεί» οικονομικά. Αυτό έχει άμεση σχέση με το γηπεδικό και γι’ αυτό το «Παντελής Μαγουλάς» αναμένεται να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τα τμήματα υποδομής, εφόσον γίνουν κάποιες απαραίτητες εργασίες στους χώρους.
Για την πρώτη ομάδα θα γίνει προσπάθεια να μετακομίσει στο Πανθεσσαλικό. Μάλιστα ήδη φέρεται να έχει γίνει στους υπευθύνους των Τουριστικών ακινήτων κάποια διερευνητική επαφή. Από κει και πέρα, η στελέχωση της πρώτης ομάδας θα γίνει με μεγάλη προσοχή και σε συνάρτηση με το ποιος θα είναι ο προπονητής. Η διοίκηση έχει ηθική υποχρέωση να μιλήσει πρώτα με τον Στέφανο Ξηροφώτο και από κει και πέρα θα πάρει τις αποφάσεις της.
Τέλος, στη Νίκη παρακολουθούν και την υπόθεση του πρωτοεμφανιζόμενου στη Μαγνησία Ν.Π.Σ «Βόλος», ομάδας που προέρχεται από τη μετακόμιση της Πύδνας Κίτρους στο νομό. Οι «κυανόλευκοι» δεν είχαν σκοπό να ασχοληθούν, αλλά στην περίπτωση που προκύψει θέμα όσον αφορά τον αριθμό των ομάδων της Μαγνησίας στη Γ’ Εθνική και ζητηθεί κάποια να αλλάξει όμιλο, τότε θα υπάρξει αντίδραση και μάλιστα έντονη. Για κανέναν λόγο στη Νίκη δεν επιθυμούν να παίξουν σε άλλο όμιλο, κάτι που θα επιβαρύνει οικονομικά το σωματείο και ενδεχομένως να το πλήξει και αγωνιστικά.

 

Τουρνουά διοργανώνει η Ακαδημία της Νίκης
Τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνει στον Βόλο η Ακαδημία της Νίκης. Θα συμμετάσχουν πέντε σύλλογοι με 21 ηλικιακά τμήματα, με τη διοργάνωση να έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (3 και 4 Ιουνίου) στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και στις εγκαταστάσεις του Ερμή στο Φυτόκο. Για τον λόγο αυτό η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Νέο μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνει στον Βόλο το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουνίου 2017 η ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 με τη συμμετοχή πέντε ομάδων και συνολικά 21 ηλικιακών τμημάτων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου και στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ερμή στο Φυτόκο.
Ευχόμαστε στις αποστολές των ομάδων που θα φιλοξενήσουμε στην πόλη μας καλή διαμονή και σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν καλή διασκέδαση. Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί στην σελίδα μας Νέοι Αθλητές και Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Νίκη Βόλου 1924. Οι σύλλογοι που θα λάβουν μέρος είναι οι κάτωθι: Ομόνοια Σίνδου (Προτζούνιορ 2 ομάδες, Τζούνιορ 2 ομάδες, Προπαιδικό, Παιδικό), Ποσειδώνας Καλαμαριάς (Παιδικό, Νέοι), Ερμής Βόλου (Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαιδικό, Παιδικό), Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου (Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαιδικό, Παιδικό) και Νίκη Βόλου (Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαιδικό, Παιδικό)».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς τόνους, η πρόταση δυσπιστίας που είχαν…

28 Μαρτίου 2024

Προέβλεψαν οι Simpsons (και) την κατάρρευσης της γέφυρας της Βαλτιμόρης;

Μέχρι και την κατάρρευση της γέφυρα της Βαλτιμόρης είχαν προβλέψει οι Simpsons, υποστηρίζει χρήστης του…

28 Μαρτίου 2024

Την Παρασκευή η ανακοίνωση του νέου κατώτατου μισθού: Αύξηση μεγαλύτερη του 6% – Μικτές αποδοχές μεταξύ 830 – 840 ευρώ

Κλείδωσε και ανακοινώνεται αύριο, Παρασκευή από τον πρωθυπουργό ο νέος κατώτατος μισθός ο οποίος και…

28 Μαρτίου 2024

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη – Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Φαίνεται πως πέρα από τα φυσικά εμπόδια, τα κυκλώματα και βίαιους πολλές φορές συνοριακούς φρουρούς…

28 Μαρτίου 2024

Πάνω από 1 δισ. «σήκωσαν» οι Έλληνες από τις καταθέσεις τον Φεβρουάριο

Νέα μείωση 1,068 δισ. ευρώ σημείωσαν οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Φεβρουάριο (μείωση 5,2…

28 Μαρτίου 2024

Καναδάς: Αγωγές από σχολεία κατά Facebook, Snapchat, TikTok – Τους κατηγορούν για διατάραξη της μάθησης

Έλλειψη προσοχής, κενά στη μάθηση και αυξανόμενη κατάθλιψη μεταξύ των μαθητών: Σχολεία του Καναδά προσέφυγαν…

28 Μαρτίου 2024