Αθλητισμός

Προαγωγικές εξετάσεις στο καράτε

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις βαθμών kyu των αθλητών του Α.Σ. «Υπέρτατη Αλήθεια-Συνεργασία» του Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι αθλητές που προήχθησαν στον επόμενο βαθμό είναι οι εξής:

Για το 10 kyu (πορτοκαλί ζώνη): Αλεξία Χαχούδη, Αλίκη Γεωργαντζοπούλου, Κατερίνα Δίπλα, Χριστίνα Κοττά, Γεώργιος-Ραφαήλ Στάμος, Αριστόδημος Ακρίβος, Διακουμής Παγιαμτζής, Χρήστος Βαζούρας, Γεωργία Καντόλα, Μαρία Παγιαμτζή, Διακουμής Ε. Παγιαμτζής, Νικόλαος Αραμπατζής, Εύα Τσιλιώνη, Κωνσταντίνος Καστανάκης.

Για το 9 kyu (μπλε-άσπρη ζώνη): Μηνάς Δαμασιώτης, Μίλτος Τσιγγινές, Γιώργος Καταής, Φιλιππία Καποδίστρια, Αλίκη Γεωργαντζοπούλου, Ευμορφία Καραλή, Εύα Τσιλιώνη, Κωνσταντίνος Καστανάκης.

Για το 8 kyu (μπλε ζώνη): Γιώργος Καρακασιλιώτης, Πέτρος Ορφανίδης, Ευμορφία Καραλή, Γιάννης Σκούρας.

Για το 7 kyu (μπλε-κίτρινη ζώνη): Αικατερίνη Κουφογεώργου, Αποστολία Τσίτρα.

Για το 6 kyu (κίτρινη ζώνη): Δημήτρης Λιασκοβίτης, Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Δημήτρης Κοττάς, Γιώργος Κοττάς.

Για το 5 kyu (κίτρινη-πράσινη ζώνη): Ελευθερία Μαλακασιώτη.

Για το 4 kyu (πράσινη ζώνη): Ελευθερία Μαλακασιώτη.

Για το 3 kyu (πράσινη-καφέ ζώνη): Φιλουμένη Βλαχάκη, Δημήτρης Μπάλκου, Θωμάς Σκόρας, Αικατερίνη Σκόρα, Άρης Κράλλης.

Για το 2 kyu (καφέ ζώνη): Άρης Κράλλης.

Οι αθλητές εξετάστηκαν κατά τον ιαπωνικό παραδοσιακό τρόπο ανάλογα με την ύλη του κάθε βαθμού, παρουσιάζοντας υψηλό τεχνικό επίπεδο και μαχητικό πνεύμα.

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν από τον Γιώργο Κοσμίδη, αρχηγό-εκπρόσωπο του ελληνικού Shinkyokushinkai καράτε, διευθύνοντα προπονητή του συλλόγου, ο οποίος είναι εξουσιοδοτημένος εξεταστής της παγκόσμιας Οργάνωσης WKO.

Παρούσα στις εξετάσεις ήταν και η τεχνική διευθύντρια του συλλόγου και μέλος εξεταστικής επιτροπής Sensei Βίκυ Κοσμίδου.

Οι εξετάσεις για μαύρη ζώνη 1ο Dan, θα διενεργηθούν στο 10ο ελληνικό χειμερινό καμπ (winter camp) στα Χάνια Πηλίου. Το Δ.Σ του συλλόγου, ο διευθύνων προπονητής Κοσμίδης Γιώργος και η τεχνική διευθύντρια Κοσμίδου Βίκυ εύχονται σε όλα τα μέλη του, τους γονείς και φίλους καλές γιορτές με υγεία. Ο σύλλογος παραμένει ανοιχτός ανάμεσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το