Κόσμος

Πρίγκιπας Φίλιππος: 17 Απριλίου η κηδεία – Σχεδιάζει να παρευρεθεί ο Χάρι

Στις 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, συζύγου της βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας Ελισάβετ, όπως ανακοίνωσαν το Σάββατο τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Μάλιστα επιβεβαιώθηκε πως ο πρίγκιπας Χάρι σχεδιάζει να παραστεί στην τελετή
Η κηδεία του Φίλιππου, που απεβίωσε την Παρασκευή 9 Απριλίου σε ηλικία 99 ετών, θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Ουίνδσορ ενώ θα προηγηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλη τη χώρα.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι μόλις 30, με τα Ανάκτορα να ξεκαθαρίζουν πως η τελετή θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους υγειονομικούς περιορισμούς που ισχύουν στη χώρα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, κάτι που σημαίνει πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας περιλαμβανομένης και της βασίλισσας Ελισάβετ αναμένεται να φορούν μάσκα.
Εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε πως ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος έχει μετακομίσει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες με τη σύζυγό του Μέγκαν από τότε που παραιτήθηκαν και οι δύο από τα καθήκοντά τους, σχεδιάζει να παραστεί στην κηδεία του παππού του. Αντίθετα η έγκυος σύζυγός του Μέγκαν έχει λάβει συμβουλή από τον γιατρό της να μην ταξιδέψει.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το