Αθλητισμός

Πρεμιέρα με ήττα 0-1 από Πιερικό για Μαγνησιακό

Ο Μαγνησιακός ήταν άκρως ανταγωνιστικός στη χθεσινή πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Πιερικό. Όμως ένα λάθος ήταν αρκετό για να του στερήσει το θετικό αποτέλεσμα, με την σαφώς πιο έμπειρη ομάδα της Κατερίνης να φεύγει νικήτρια από το «Π. Μαγουλάς» με 1-0. Το γκολ σημείωσε στο 79’ ο Μαζαλάκου.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Μαγνησιακό να στέκεται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε ένα πολύ δυνατό συγκρότημα.

Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» Θάνος Θεοδώρου επέλεξε σύστημα 3-4-3, που σε φάση άμυνας μετατρεπόταν σε 5-4-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ράπτης, με τους Σιάτρα, Βέρτζο, Γαλανόπουλο από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Ο Τόγιας ήταν ο δεξιός μπακ-χαφ και ο Αλμασίδης είχε τον αντίστοιχο ρόλο από τα αριστερά, ενώ οι Μαντώς και Ελέζι τοποθετήθηκαν στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Από τα δεξιά επιχειρούσε ο Μπέικος και από τα αριστερά ο Τασιούλης, με τον Σιώμο σέντερ φορ. Βέβαια, μετά το πρώτο τέταρτο ο Τασιούλης έγινε «δεκάρι» και ο Μπέικος έπαιξε δίπλα στον Σιώμο, με το σύστημα να γίνεται 3-5-2. Πάντως, Τασιούλης και Μπέικος άλλαζαν συχνά θέσεις μεταξύ τους.

Ο Πιερικός απείλησε πρώτος με την άστοχη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Κυπαρίσση στο 13’, ενώ η πρώτη τελική Μαγνησιακού καταγράφηκε στο 16’ με τον Τασιούλη. Άουτ πέρασε το σουτ του Μπλέτσα στο 20’, ενώ στο 35’ και σε σέντρα του Αλμασίδη ο Καρατάσιος παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, παραχωρώντας κόρνερ. Από την εκτέλεσή του η μπάλα έφτασε στον Γαλανόπουλο που σούταρε άουτ. Επίσης, στο 39’ ο Τόγιας σέντραρε από τα δεξιά και ο Τασιούλης πήρε την κεφαλιά για να μπλοκάρει ο Μπίντσης. Το 0-0 διατήρησε και ο Ράπτης στο 45’ σταματώντας με θεαματική επέμβαση τον Κυπαρίσση.

Με την έναρξη του β’ μέρους το σύστημα του Μαγνησιακού έγινε 4-2-3-1. Ο Γαλανόπουλος προωθήθηκε στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Μαντώ, με τον Ελέζι μπροστά τους στον άξονα, τους Μπέικο δεξιά, Τασιούλη αριστερά και στον Σιώμο σέντερ φορ.

Πάντως, ο Πιερικός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα ο Ράπτης κράτησε ανέπαφη την εστία του μόλις στο πρώτο λεπτό της επανάληψης όταν «νίκησε» σε τετ-α-τετ τον Κατσιαμήτα απλώνοντας το αριστερό του πόδι. Ο Κατσιαμήτας δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση στο 55’, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στη συνέχεια ο Μαγνησιακός είχε δύο καλές στιγμές με τον Σιώμο (κεφαλιά άουτ στο 61’ και σέντρα-σουτ άουτ στο 76’), αλλά στο 79’ έγινε ένα λάθος στο χώρο του κέντρου και Οικονομίκος από τα αριστερά επιχείρησε το σουτ. Ο Ράπτης απέκρουσε και ο επερχόμενος Μαζαλάκου έκανε το 0-1. Οι Βολιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 92’ πλησίασαν την ισοφάριση όταν ο Ελέζι εκτέλεσε φάουλ και ο Σταμάτης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης, Τόγιας (82’ Ζαρκαδής), Αλμασίδης, Σιάτρας (82’ Χριστίδης), Βέρτζος, Μαντώς (69’ Σταμάτης), Τασιούλης (69’ Σιόβας), Γαλανόπουλος, Μπέικος (53’ Λούρος), Σιώμος, Ελέζι.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Μπίντσης, Χατζηκωνσταντίνου, Καρατάσιος (82’ Μακρίδης), Γιαλαμίδης, Μαραγκός, Μπλέτσας, Κατσιαμήτας (63’ Μαζαλάκου), Κατσαβάκης, Μπαλογιάννης (69’ Οικονομίκος), Κυπαρίσσης, Καλαϊτζής.

* Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Μαγνησιακού ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρέθηκαν χθες στο «Π. Μαγουλάς» και ενίσχυσαν με τις εκδηλώσεις τους την ομάδα.

Share
Ετικέτες: Μαγνησιακός

Πρόσφατα άρθρα

Σκηνές φαρ ουέστ σε μίνι μάρκετ – Πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη και χτύπησε με ρόπαλο δύο υπαλλήλους

Απίστευτες σκηνές σε κατάστημα μίνι μάρκετ στα Χανιά εξελίχθηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου, με…

15 Ιουνίου 2024

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Καλογιάννης – Είχε μείνει στην ιστορία για την κάλπη που άρπαξε το ΄85

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 94 ετών, ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων Λευτέρης Καλογιάννης.…

15 Ιουνίου 2024

Κρεμασμένοι ανάποδα σε λούνα παρκ – Για μισή ώρα σε ύψος 30 μέτρων

Για περίπου μισή ώρα έμειναν εγκλωβισμένοι σε ύψος τριάντα μέτρων, αιωρούμενοι ανάποδα, με τα κεφάλια…

15 Ιουνίου 2024

Βρετανικό Μουσείο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα έγινε στο Βρετανικό Μουσείο, με αφορμή τη συμπλήρωση…

15 Ιουνίου 2024

Νεκρός 39χρονος σε σοκαριστικό τροχαίο έξω από τη Λάρισα – Άμορφη μάζα σιδερικών έγινε το αυτοκίνητο

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άντρας 39 ετών έπειτα από σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που…

15 Ιουνίου 2024

Πληρωμές e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πάνω από 72 εκατ. στους δικαιούχους έως 21 Ιουνίου

Συνολικά 72.700.677 ευρώ θα καταβληθούν σε 76.052 δικαιούχους, από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου…

15 Ιουνίου 2024