Αθλητισμός

Πρεμιέρα για τις μικτές της ΕΠΣ Θεσσαλίας κόντρα στην Εύβοια

Πρεμιέρα έχουμε στα πρωταθλήματα των μικτών ομάδων των Ενώσεων ή όπως είναι το επίσημο όνομά τους στα πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Τόσο στους Νέους (Κ17) όσο και στους Παίδες (Κ15) η α’ φάση διεξάγεται σε οκτώ ομίλους με τις ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας να έχουν τοποθετηθεί στον 4ο και να καλούνται σήμερα να αντιμετωπίσουν τα συγκροτήματα της ΕΠΣ Εύβοιας σε αγώνες που θα γίνουν στη Λαμία.

Το 4ο γκρουπ απαρτίζεται από τις ομάδες επτά Ενώσεων που είναι οι ΕΠΣ Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Βοιωτίας. Οι αγώνες θα είναι μονοί (τρεις εντός και τρεις εκτός) και την πρόκριση στην φάση των «16» θα πάρουν οι δύο πρώτοι.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι ένας καινούργιος κανονισμός της ΕΠΟ αναγκάζει τις ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας να δώσουν μακριά από τον Βόλο τουλάχιστον δύο από τα εντός έδρας παιχνίδια τους. Σύμφωνα με αυτόν «Στις περιπτώσεις που η χιλιομετρική απόσταση είναι 200 χλμ., οι αγώνες θα ορίζονται σε ουδέτερα γήπεδα

άλλων ΕΠΣ προκειμένου να μειωθεί το κόστος της διοργάνωσης».

Έτσι, τα σημερινά παιχνίδια της ΕΠΣ Θεσσαλίας με την ΕΠΣ Εύβοιας θα πραγματοποιηθούν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας στη Λαμία και θα αρχίσουν στις 12 το μεσημέρι (Παίδες) και στις 2.30 μ.μ. (Νέοι). Το θέμα είναι ότι σίγουρα άλλο ένα ματς έδρας θα δοθεί εκτός Βόλου αφού θα είναι με την Βοιωτία, ενώ είναι ανοιχτό να γίνει σε ουδέτερο και αυτό με την Ευρυτανία, αφού η απόσταση Βόλου-Καρπενησίου είναι 198 χιλιόμετρα.

Μπορεί οι σημερινοί αγώνες να γίνονται σε ουδέτερο έδαφος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι τα συγκροτήματα της ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν θα παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη. Ο Ενωσιακός προπονητής Αντώνης Μάνδαλος έχει επιλέξει συνολικά 40 ποδοσφαιριστές, που για την αναχώρησή τους θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία της ΕΠΣΘ (Μυτιλήνης-Κυρίλλου) στις 8 το πρωί. Αυτοί είναι οι:

Νέοι: Δημήτρης Δαμασιώτης, Βασίλης Παπούλιας, Άγγελος Χασιώτης, Ηρακλής Βαρελόπουλος, Αλέξανδρος Χασάπης, Δημήτρης Συρταριώτης, Αργύρης Μπράτσος, Δημήτρης Στάμος, Αποστόλης Τόκας, Κωνσταντίνος Λυκουρίνος, Μάρκος Κοσμίδης, Ανδρέας Τίτου, Χρήστος Νούλας, Οδυσσέας Γκουγκούλης, Βασίλης Χριστοδούλου, Λεονάρντο Καφετζή, Λάμπρος Δημόπουλος, Βασίλης Βαλουξής, Γιώργος Κωστούλας, Μάριος Καραγιαννόπουλος.

Παίδες: Πέτρος Κόκκορης, Νίκος Τζέκας, Νίκος Παναγούλας, Αντώνης Καλλιγάς, Γιώργος Καραλής, Δημήτρης Θωμαΐδης, Βασίλης Βαμβακάς, Βαγγέλης Μπιλιτσάκης, Γιώργος Γκρίνιας, Σταύρος Δαρής, Δημήτρης Μπαντής, Άγγελος Παπαστεργίου, Θεμιστοκλής Τσιάτσιος, Θανάσης Κύρκος, Ηλίας Δενελάβας, Γιώργος Κρομμύδας, Γιώργος Κρομμύδας ΙΙ, Θεόκλητος Παππάς, Αλέξανδρος Γκαραβέλας, Αναστάσιος Καραγιώργος.

Διαιτητής και στα δύο παιχνίδια θα είναι ο Θανάσης Δοδόγλου με βοηθούς τους Μαρία Πολυμέρου και Κωνσταντίνο Μακαρέ της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Επίσης, για τον 4ο όμιλο θα γίνουν σήμερα οι συναντήσεις Καρδίτσα-Ευρυτανία και Βοιωτία-Φωκίδα. Ρεπό στην 1η αγωνιστική θα κάνει η Φθιώτιδα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το