Πολιτισμός

Πρεμιέρα αύριο για το πολυαναμενόμενο “PSY.T.ΨΙΤ ” από τους ΔραΠαίκτες Βόλου 

Η παράσταση “PSY.T.ΨΙΤ ” από τους ΔραΠαίκτες Βόλου ανεβαίνει αύριο Πέμπτη 10 Γενάρη στις 9.15μμ στην ισόγειο αίθουσα του Κινηματοθέατρου “Αχίλλειον”, ενώ θα παρουσιαστεί επίσης την Παρασκευή 11 Γενάρη στις 9.15μμ καθώς και την Κυριακή 13 Γενάρη στις 6μμ με είσοδο, όπως πάντα, ελεύθερη.

Στην 16η θεατρική παραγωγή της δημοφιλούς βολιώτικης θεατρικής ομάδας, κυριαρχεί το ατακαδόρικο χιούμορ, ο τραγέλαφος και η σάτιρα, μαζί με την ευφάνταστη πλοκή που συμπυκνώνεται στα ερωτήματα: Τι κάνουν τέσσερις psyχωτικοί στην αίθουσα αναμονής του psyχολόγου τους όταν εκείνος λείπει; Και γιατί λείπει; Τι του έκαναν; Ποια η μυστήρια εμπλοκή της γραμματέως του; Και πόσο θα αντέξουν όλοι αυτοί μαζί;

Στην άκρως αυτή “αντιοικογενειακή” κωμωδία δραπαίζουν: Κώστας Κατούνης, Νικόλας Κυπαρισσός, Χριστίνα Μαλιαχόβα, Αλίκη Ξηραδάκη κι ο ευΆγγελος Κάβουρας, που έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια (σεναριακή, σκηνοθετική, σκηνογραφική, ενδυματολογική, μουσικοηχητική). Τεχνική υποστήριξη: Νικολέττα Κάβουρα κι Αναστάσης Σιώπης. Κατάλληλο άνω των 15 ετών! Διάρκεια: 69 λεπτά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το