Τοπικά

Πράσινη Αριστερά: Άλλο κορωνοϊός, άλλο αντισυνταγματικές απαγορεύσεις

Η Πράσινη Αριστερά θεωρεί ότι η δημόσια υγεία προέχει έναντι οποιασδήποτε εκδήλωσης, ακόμη και αν αυτή είναι για το Πολυτεχνείο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Οι Αριστεροί δεν έχουν ανάγκη από πορείες και εκδηλώσεις για να τιμήσουν τους νεκρούς για την Δημοκρατία και να δηλώσουν ότι δεν ξεχνούν ποιοι ευθύνονται για τις μαύρες ημέρες της 7ετίας και την κατοχή της Κύπρου.
Ταυτόχρονα όμως δεν μπορούμε να μην στηλιτεύσουμε -για μια ακόμη φορά- την αντιδημοκρατικές αντιλήψεις και κατ’ επέκταση την αντισυνταγματική συμπεριφορά του υπουργείου «Προστασίας» του Πολίτη, που δεν χάνει ευκαιρία να μας θυμίσει ότι η διοίκηση της χώρας βρίσκεται σε επικίνδυνα χέρια.
Συντασσόμαστε με την Ένωση Ελλήνων Εισαγγελέων και Δικαστών και καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα τα αντισυνταγματικά μέτρα περί απαγόρευσης συναθροίσεων”.
Η Πράσινη Αριστερά προτείνει στα μέλη και τους φίλους της να μην προσέλθουν σε πορείες ή εκδηλώσεις και καλεί την κυβέρνηση να σεβαστεί τους θεσμούς και να ακολουθήσει τον δρόμο της Δημοκρατίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το