Τοπικά

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ΚΕΠ Τρικερίου

Στα εγκαίνια του ΚΕΠ Τρικερίου παραβρέθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.
Ο βουλευτής Μαγνησίας, μετά την τελετή εγκαινίων, παίρνοντας τον λόγο, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει πραγματικά άλματα στη ψηφιακή διακυβέρνηση και τόνισε ότι οι πολίτες που ταλαιπωρούνται για την έκδοση απαραίτητων δικαιολογητικών, πλέον θα μπορούν να τα εκδίδουν από το σπίτι τους.
Μιλώντας ιδιαίτερα για το ΚΕΠ Τρικερίου, επεσήμανε ότι μια τέτοια υπηρεσία αναδεικνύει την αξία της, ιδιαίτερα σε περιοχές απομακρυσμένες όπως το Τρίκερι.
Οι 1000 και πλέον μόνιμοι κάτοικοι καθώς και οι χιλιάδες επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετούνται άμεσα κάνοντας χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει το ΚΕΠ.
«Φέρνουμε πιο κοντά στη κεντρική διοίκηση τους πολίτες του Τρικερίου και προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία και οικονομία» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μπουκώρος.
Ο βουλευτής Μαγνησία κατά την ομιλία του γνωστοποίησε στους παριστάμενους ότι λίγο πριν την τελετή είχε συνομιλήσει με τον αρμόδιο Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργο Γεωργαντά, του οποίου μετέφερε τη δέσμευση ότι το ΚΕΠ Τρικερίου θα στελεχωθεί άμεσα με το απαραίτητο προσωπικό και κυρίως ότι θα λάβει τον αναγκαίο εξοπλισμό για τη λειτουργία του στις πιο σύγχρονες βάσεις.

Η οδική σύνδεση Αγίου Γεωργίου- Αγίου Λαυρεντίου

Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές του Πηλίου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, 6 Μαρτίου 2021, ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος μαζί με τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ. Μιχάλη Μιτζικό, τον κ. Γιάννη Αγαπητό και τον κ. Απόστολο Τσιακατήρη του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Λαυρεντίου, οι οποίοι επισκέφθηκαν την περιοχή από όπου διέρχεται ο αγροτικός δρόμος που ενώνει τον Άγιο Γεώργιο με τον Άγιο Λαυρέντιο.
Ο βουλευτής Μαγνησίας εξασφάλισε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών το ποσό των 70.000 ευρώ, το οποίο έχει ήδη εγκριθεί για την εκπόνηση της μελέτης αναβάθμισης του δρόμου, χωρίς νέα χάραξη.
Με το συγκεκριμένο έργο και σε συνδυασμό με την πρόθεση του Δήμου Βόλου, ο οποίος έχει προχωρήσει το σχεδιασμό για τη βελτίωση της υφιστάμενης οδού Αγίου Λαυρεντίου – Χάνια μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», η συγκεκριμένη περιοχή του Κεντρικού Πηλίου θα αποκτήσει υποδομές για τις οποίες οι κάτοικοι και οι τοπικοί φορείς αγωνίζονται δεκαετίες.
Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Νότιου και του Κεντρικού Πήλιο με τα συγκεκριμένα έργα θα έχουν πρόσβαση στο χιονοδρομικό τους χειμερινούς μήνες και στις πανέμορφες παραλίες του βουνού των «Κενταύρων» θερινούς μήνες.
Η ήπια τουριστική ανάπτυξη με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον του Πηλίου και σε συνδυασμό με τον αγροτουρισμό αποτελούν επιδίωξη μιας περιοχής που προσφέρει απλόχερα υψηλής ποιότητας φυσική ομορφιά αλλά και αξεπέραστης ποιότητας τοπικά προϊόντα.
Οι τοπικοί φορείς συμφώνησαν με τον βουλευτή Μαγνησίας και τον Δήμαρχο να συντονιστούν ακόμη περισσότερο, ώστε με την ταχεία εκπόνηση της μελέτης να μπει αυτό το έργο πνοής σε φάση υλοποίησης.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Συνελήφθη στο «Βενιζέλος» μέλος της συμμορίας των γιων του «Ελ Τσάπο» – Ανησυχία στην Ιντερπόλ

Μέλος του καρτέλ «Λος Τσαπίτος», εντοπίστηκε στην Αθήνα και συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πριν από…

13 Μαρτίου 2024

Χωρίς τις αισθήσεις του άνδρας στην Μπουρμπουλήθρα

Χωρίς τις αισθήσεις του παραλήφθηκε ένας 73χρονος  σύμφωνα με πληροφορίες της "Θ" πριν από λίγη…

13 Μαρτίου 2024

Revenge porn στην Πιερία: «Μου είπε να βρω 4 νεκροφόρες» – Ξεσπά η 20χρονη

Ξεσπά η 20χρονη κοπέλα που δέχεται εκβιασμούς και απειλές από έναν 28χρονο στην Πιερία και…

13 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στην Σκόπελο – Στο Νοσοκομείο 5χρονο κοριτσάκι

Στο Νοσοκομείο Βόλου διακομίσθηκε το απόγευμα ένα 5χρονο κοριτσάκι. Ειδικότερα, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων…

13 Μαρτίου 2024

Σε απελπισία οι εποχικοί εργαζόμενοι: Επίδομα για 3 μήνες και τον χειμώνα… δανεικά

Σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης αντιμετωπίζουν χιλιάδες εποχικοί εργαζόμενοι στη χώρα μας, που αναγκάζονται να ζουν με…

13 Μαρτίου 2024

Νέα απάτη μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο – Πάνω από 3.000 ευρώ η λεία των απατεώνων

Μια ακόμα υπόθεση διαδικτυακής απάτης η οποία και διερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές, σημειώθηκε στη…

13 Μαρτίου 2024