Τοπικά

“Το πράγμα έχει ξεφύγει- Καμία ανοχή στην πολιτική παρακμή του Βόλου”

«To πράγμα έχει ξεφύγει» τονίζει για τη δημοτική αρχή σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και αναφέρει πως δεν είναι δυνατό να υβρίζεται και να απειλείται ότι θα διωχθεί ποινικά όποιος αρθρώνει δημόσιο λόγο. Έτσι ζητά από όλους να μην επιδείξουν καμία ανοχή στην πολιτική παρακμή της πόλης.

 
Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας:

 
«Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας έχει επανειλημμένα καταδικάσει την νυν Δημοτική αρχή με τον επικεφαλής σε αργία για την καθεστωτική τους και υβριστική τους συμπεριφορά, καθώς και τις λανθασμένες αντιλήψεις τους, περί δημόσιου διαλόγου.
Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε, ο σεβασμός στην Δημοκρατία, στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και της Πολιτείας, είναι αξιακή αρχή στο ΠΑΣΟΚ και άρρηκτα συνδυασμένη με την διαδρομή του, στο πολιτικό γίγνεσθαι του Βόλου.
Δεν είναι δυνατό, όποιος αρθρώνει δημόσιο λόγο μή αρεστό σε κάποιους, να υβρίζεται και να απειλείται ότι θα διωχθεί ποινικά, σε καιρούς που για τον απλό πολίτη μία απλή αγωγή να αποτελεί κόστος δυσβάταχτο, ενώ για άλλους να είναι εύκολη, ακόμα και η προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Είμαστε μάρτυρες αλλεπάλληλων και ανεπανόρθωτων πληγμάτων στους Θεσμούς, στην ελεύθερη Δημοσιογραφία και στα ανθρώπινα δικαιώματα, σε αυτή την Πόλη. Κάποιοι, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Το πράγμα έχει ξεφύγει.
Ας αναλογιστεί τις ευθύνες της και η Κυβέρνηση, που με τους αντιδημοκρατικούς νόμους που επιχείρησε να φέρει στα Μ.Μ.Ε, έδωσε το ερέθισμα στον οποιονδήποτε, να νομίζει ότι μπορεί να ελέγξει ή και να φιμώσει τον Τύπο.
Ζητούμε από όλους να μην επιδείξουν πλέον, καμία ανοχή στη συνεχιζόμενη πολιτική παρακμή της Πόλης μας.
Ζητούμε από όλους, να σταματήσουν να έχουν περιορισμένα και επιλεκτικά ή ακόμα και μηδενικά δημοκρατικά αντανακλαστικά, απέναντι στον άκρατο λαϊκισμό, που έχει παρασύρει την πόλη μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το