Τοπικά

Που και πώς ψηφίζουν την Κυριακή οι νεοδημοκράτες στη Μαγνησία

nd-ekloges-708

Από την Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε.) Μαγνησίας ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα & τμήματα του Ν. Μαγνησίας, στα οποία θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015. Επίσης παρέχονται ενημερωτικές πληροφορίες στους ψηφοφόρους, οι οποίες έχουν ως εξής:

– Ψηφίζουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών.
– Μπορούν να δουν όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr ή να ενημερωθούν από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ).
– Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.
– Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους.
– Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).
– Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.
– Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζουν στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισες την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.
– Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Πίνακας με τα εκλογικά κέντρα & τμήματα

pinakas 1

pinakas 2

pinakas 3

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το