Ελλάδα

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για τον φοιτητή που εξαφανίστηκε στα Ιωάννινα

galaktomiki-foititis
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 20χρονο φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί απο τις 6 Φεβρουαρίου.
Οι γονείς του, εδώ και τέσσερις ημέρες ζουν το δικό τους δράμα, αφού ο νεαρός δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.
Οσες μαρτυρίες έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής δεν έχουν βοηθήσει στο να συμπληρωθεί το παζλ της μυστηριώδους εξαφάνισης του σπουδαστή.Οι ελπίδες των Αρχών στρέφονται τώρα στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και στο υλικό απο τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στη σχολή που σπούδαζε ο Βαγγέλης στην περιοχή του Κατσικά.
Ο Βαγγέλης σπουδάζει στην Γαλακτοκομική Σχολή κι όταν εξαφανίστηκε φορούσε μπλούζα φούτερ με μπλε στάμπα, τζιν μπλε παντελόνι και μαύρα δερμάτινα παπούτσια.Έχει ύψος 1,80 και είναι ελαφρώς αξύριστος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate.blogspot.gr, ο νεαρός φεύγοντας άφησε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα στο δωμάτιο της φοιτητικής εστίας καθώς και το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός που εμπόδισε τους οικείους του να επικοινωνήσουν μαζί του.
Η δήλωση στις Αρχές για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη έγινε στις 6 Φεβρουαρίου από τη μητέρα του, όταν σταμάτησε η επικοινωνία που είχαν. Η μητέρα του νεαρού φοιτητή βρίσκεται ήδη στα Γιάννενα μαζί με συγγενικά της πρόσωπα. Συγκεκριμένα η εξαφάνιση δηλώθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι,να επικοινωνήσει με την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ(100) ή το αστυνομικό τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων στο τηλέφωνο 26510-65997 η την αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου, η οποία διεξάγει παράλληλες έρευνες στο τηλέφωνο 28310 88100. Για την εξαφάνισή του, έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από τη Γραμμή Ζωής.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το