Τοπικά

Ποτάμι: Ο Μπέος προσβάλει τον Βόλο

IMG_0488

Το «Ποτάμι» με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι ο Μπέος προσβάλλει την πόλη, συμπεριφέρεται με όρους πεζοδρομίου και ντρόπιασε το Βόλο με τον προπηλακισμό Παπανδρέου. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Μπέος για ακόμα μια φορά μας έκανε “περήφανους”. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τον πρόεδρο ενός νόμιμου δημοκρατικού κόμματος κ. Παπανδρέου στην “τυχαία” συνάντησή τους, απέδειξε για πολλοστή φορά τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τον ρόλο του δημάρχου.

Επιτέλους κάποια στιγμή ο κ. Μπέος θα πρέπει να καταλάβει ότι εκπροσωπεί ολόκληρη την πόλη και δεν μπορεί να συμπεριφέρεται με όρους “πεζοδρομίου”. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σήμερα αποτελούν ντροπή για το Βόλο. Οσες διαφορές και αν έχει κάποιος με τον κ. Παπανδρέου σε πολιτικό επίπεδο, όσο και αν διαφωνεί με την πολιτική που ακολούθησε, οι προπηλακισμοί και το υβρεολόγιο του κ. Μπέου δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά και προσβάλουν το σύνολο των πολιτών του Βόλου.

Ανακοίνωση Α. Μπέου

Από το Γραφείο Τύπου του Α. Μπέου, ο οποίος κατηγορήθηκε για φασισμό και τραμπουκισμό επειδή προπηλάκισε τον Γ. Παπανδρέου, που θεωρεί υπεύθυνο για το γεγονός ότι μπήκε φυλακή, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Η σημερινή δημοτική αρχή του Βόλου, του Αχιλλέα Μπέου, συνεχίζει να εργάζεται και να δημιουργεί σύμφωνα με τις επιθυμίες και προς όφελος της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών του Βόλου.

Χρόνος για φιοριτούρες και χαριτωμενιές δεν περισσεύει και συνεπώς εκείνοι που επιθυμούν να ξεφύγουν από την ανυπαρξία και την απομόνωσή τους και να νομιμοποιηθούν μέσα από ένα δημόσιο διάλογο μαζί μας ματαιοπονούν.

Ολοι σήμερα γνωρίζουν ότι το αυγό του φιδιού έχει επωαστεί εδώ και χρόνια από εκείνους που χρεοκόπησαν τη χώρα, καταδίκασαν ολόκληρες γενιές στη φτώχια, την ανεργία και την εξαθλίωση και το μόνο έργο που παρήγαγαν ήταν σκάνδαλα, διαφθορά και μίζες.

Ας συνειδητοποιήσουν οι νοσταλγοί του σάπιου πολιτικού συστήματος ότι εμάς συνένοχους στο φόνο δεν θα μας έχουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το